HELP HELP HELP!!!!!

fake2

New member
HELP HELP HELP!!!!!

הלו אם יש כאן מישהו קצת יחס לא יזיק. אני עוכל כך עומדת להישבר. ההרדשה הנוראית הזאת רק מתגברת מרגע לרגע. זה נמשך כבר כל כך הרבה זמן. די אין לי כוח. אין לי כח. זה יותר מדי כואב. זה יותר מדי לא אמיתי הכאב זה. איך זה שיש כל כך הרבה כאב בעולם המסריח הזה? איך זה שזה אף פעם לא נגמר? איך? החלל הנוראי הזה שקיים בתוכי רק נפער ונפער ואף פעם לא מתאחה. ואני מרגישה כמו נערה תוססת שתיכף תיעלם, לאט לאט היא דוהה וכשמישהו שוב יביט בתמונה אני כבר לא אהיה בה. איך עושים שהחיים לא יכאבו? איך עושים שהחיים לא יכאבו? איך עושים שהחיים לא יכאבו?

סהר-תמיכה

Active member
מנהל
פייק חמודה... ../images/Emo10.gif

איזה כאב גדול אנחנו שומעים ממך.... מרגישה דוהה מרגישה נעלמת בגלל הכאב... מה הכאב, יקרה נסי לתאר אותו נסי להסביר אותו רוצים לעזור לך למצוא דרך להפסיק אותו כי מגיע לך שהחיים לא יכאבו כי אפשר שהחיים לא יכאבו... בואי ננסה למצוא את הדרך....

fake2

New member
אם רק הייתי יודעת

זו הבעיה הכי גדולה שלי אני אף פעם לא מבינה למה אני לא מרגישה טוב אני אף פעם לא מסוגלת לקשר את הרגשות שלי למה שעבר עלי. אני כאילו מנותקת לגמרי מעצמי וזה מה שמעצבן בכל הסיפור כי בגלל זה אף אחד לא יכול לעזור לי אפילו לא מעט האנשים שאני כן מרשה להם לראות באמת מי אני ומה אני מרגישה. כולם תמיד אומרים לי שאני נראית מאושרת ושתמיד אני מחייכת (מה שנכון), ושהם לא יכולים לנחש מה קורה איתי ושבעצם חיצונית אני נראית הילדה הכי מאושרת בעולם אבל בעצם אני כל כך סובלת מבפנים ואני לא יודעת איך להראות את זה לעולם ובעצם למה בכלל. הדחף החזק הזה לחתוך את עצמי כבר כמה ימים לא עוזב אותי ורק מתגבר ואני באמת מנסה להילחם בו ולהעלים אותו אבל זה לא עובד זה פשוט לא אובד ואני מרגע לרגע מרגישה יותר ויותר רע.

למעלה