HELP HELP HELP

IAM20072007

New member
HELP HELP HELP../images/Emo10.gif

אני עוד דקה רצה לרופאת שינים שלי , אני אני לא לעבודה, יש לי תור לבדיקה וניקוי אבנית
אני מתה מפחד, להיות בעבודה ליד הכסאת יותר נחמד לי
, יאלה שאני יהיה אחרי תחזיקו אצבעות , מה שבטוח אני יכולה לבנות את ביתי החדש עם האבנית שאני מיצרת..
נשתמע יותר מאוחר , אם אשאר בחיים!!!

יהיה בסדר אי אמ .

תנסי אצל הרופאה (אם תלכי אליה שוב) . להנות , מהדברים המרגיעים . אולי רק פוחדים מהכאב שנגרם אצל הרופא . אני כבר לא זוכר , אבל ניקוי אבנית יכול להיות באמת כואב מאוד . תלוי . יהיה בסדר
. מקווה שתתגברי על הפחד . אלון.

יה...ים לא מתאים לך!

את סייעת לרופא שיניים...הלוווווווווווווווווווווווו
כולה ניקוי ....זה שטויות.....אפילו מדגדג (אם אגזים קצת)...עובר בצ'יק ואין טעם להלחץ....קטן עליך.

IAM20072007

New member
חזרתי !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!../images/Emo178.gif

המצב לא מזהיר, סיימתי את הניקוי. אבל יש לי חור מאוד גדול, אז היא כבר עשתה לי סתימה לבנה. היא אמרה שהיא מקווה שזה לא יהיה טיפול שורש!! אני מקווה מאוד, ממש לא מתאימהלי ההוצאה המעצבנת הזאת!!!

חסר לאמשלה שהסתימה לא תתאים ../images/Emo6.gif

העיקר שאת אחרי הטיפול . תגרגרי מיי מלחפעמיים בשבוע לפחות מאוד עוזר לחלל הפה.

IAM20072007

New member
אני מרגישה שהשן מתחילה לכאוב לי../images/Emo7.gif

יש לי רגישות בשן וגם רגיש לי לחום, כל הסימנים לטיפול שורש . ה
אמרה שזה אולי לא יעזור . שבוע הבאה אני מתחילה טיפול שורש
. איזה סיוט... היום אני אמורה ללכת לבריכה לאימון שחיה , ממש לא בא לי..
. אסים בנימה אופטימית זאת אה ועוד דבר... הרופאה שאני עובדת איתה , יש לה יום הולדת עוד שבועיים. מה לקנות מתנה? בכלל אני צריכה לקנות? לי היא לא קנתה, אולי רק בגלל שעבדתי שבוע . מה אתם אומרים לקנות או לא ?ואם כן אז מה? טוב תודה ביי

מה שאת מרגישה ,

משהוא קטנטן תמיד כיף לתת ולקבל. קופסת שוקולד או קערת טופי ,

אם את מרגישה צורך לקנות...

אפשר לקנות משהו קטן איזה נר נחמד.... או ספר טוב...אפילו ספר בישול נחמד....רק אם את מרגישה צורך.... ואם לא....גם ברכת יום הולדת שמח זה נחמד. מקווה שהרגישות בשן תעבור...וגם טיפול שורש זה לא נורא... הכל עובר בסופו של עניין

למעלה