Help - Hebrew support for NT abroad

fishkey

New member
Help - Hebrew support for NT abroad

I need to find Hebrew supportfor my computer (abroad) . OS= Win NT and IE5.5. I can´t find it under microsoft support - update were it used to be . Can someone direct me please? Thanks

kitt

New member
NT4 like 95/98 is not multilangual

If you´d like hebrew you have to install the hebrew enabled version.

zebra

New member
הערה

ה- LANGPACK של NT4 מאפשר לכתוב בעברית גם במערכות אנגליות טהורות אבל איננו מאפשר להפוך את העברית לשפת DEFAULT במחשב, התוצאה- בתוכנות מסוימות תוכלי לקרוא ולכתוב בעברית כרגיל ובתוכנות אחרות העברית תופיע לך כג´יבריש.

fishkey

New member
אני לא בטוח כמה זה נכון. במחשב הישן

שהיה לי כאן, עם אותה מערכת הפעלה, דהיינו אנגלית טהורה, יכולתי לאחר הורדת העדכון מאתר מיקרוסופט העולמי לקרוא כל אתר עברי שהוא. כרגע, אני יכול לקרוא בפורום זה, IOL, גל"צ ויתכן שאחרים גם (טרם בדקתי את כולם) אך למשל "הארץ" מופיע בג´יבריש, ומקסימום לאחר שינוי קידוד נותן כתב ראי. העדכון לNT שהורדתי בזמנו היה בעדכונים של מיקרסופט (תחת תמיכה) היום יש שם רק קוראנית וכדומה אך העברית נעלמה ואיני מוצא את העדכון גם לא במיקרוסופט ישראל.

zebra

New member
אל תתווכח

התשובה שנתתי לך היא התשובה הנכונה. תיכנס לקישור שברק נתן לך ותבין שאתה לא צריך כלום חוץ מ-CD של NT4 בשביל תמיכה מלאה בעברית תצטרך מערכת הפעלה תומכת עברית (HEBREW ENABLED) אם אין תמיכה מלאה בעברית כלומר העברית איננה DEFAULT באתרים מסויימים תמשיך לראות ג´יבריש ואת זה כבר אמרתי בהודעה הקודמת.

april13

New member
מדוע לא להתווכח? ראה שאלתי מטה.

אני רחוקה ממחשבים אבל למדתי מעט. גם לי אותה בעיה. או דומה. לא ניתן להוריד את 1.IE5 או IE5.5´ הפכתי את אתרי מיקרוסופט כמה ימים. כנראה שהם מעוניינים שיעברו ל-IE6 לגבי הגיבריש גם במעריב זה מופיע. והכי מרגיז בזמן שמירת התוכנות. כותב משהוא כמו זה: c:/?????/ the name of the program ????? אני משוכנעת שזה לא אמור להיות. חפשתי גם במקומות אחרים.

zebra

New member
תשובה לאפריל

רק 2000 ו-XP הן מערכות MULTILANGUAGES כפי שמנהל הפורום כתב למעלה ובמערכות האלה את יכולה להשיג תמיכה מלאה בעברית באמצעות שינוי ההגדרות ב-REGIONAL OPTIONS. לינקים לשידרוג הדפדפן: 2/default.asp target=_blank>1 -להורדה של אקספלורר 5.5 2 -להורדה של אקספלורר 5.02/default.asp target=_blank>1

zebra

New member
IE 5.5 SP2

תורידי מכאן: http://www.microsoft.com/windows/ie/downloads/recommended/ie55sp2/download.asp

למעלה