HELP!!! BIG PROBLAMA!!!

Light woman

New member
HELP!!! BIG PROBLAMA!!!../images/Emo53.gif

יש לי כבר ארבעה תגים ברובי, ורציתי לחזור לפטלבורג עם הזקן בדרך 109, אבל הוא לא שם ואין לי SURF לשחות ולהתקדם!!!! או FLY!!!! אנשים, מה עושים? עיזרו לי בבקשה!!!!!!!! אני חייבת להתקדם ואין לי מושג מה לעשות!!!! ובאותה הזדמנות, אבקש לדעת איפה משיגים חכה טובה (GOOD ROD)

digiash

New member
תחזור למכון של אבא שלך- תנצח אותו

ואז לך לקבל HM סורף מאביו של זה שעזרת לו לתפוס פוקימון

digiash

New member
O.ם תחזרי ברגל...

המכון של אבא שלך זה בעיר השלישית (המכון הראשון במשחק)

Light woman

New member
עשיתי את זה כבר אבל עכשיו..0.0

יש את העיר האחרונה, יש לי 7 תגים, והיא כולה מוקפת מקומות שאפשר לצלול בהם, והיא כולה גוש סלע! איך אני מגיעה לשם?!?!?! אני לא יכולה לעלות לשם ולהשיג עליית מפלים שאני רוצה!~!!!!!!!!!!! HELP~!!

digiash

New member
הכניסה לעיר נמצאת מתחת למים..

גאד דמט! למה אתם לא מדברים עם האנשים?! יש ליד העיר הזו לפחות 4 שחיינים שאומרים שהכניסה נמצאת מתחת למים! וזה לא רק זה אתם אנשים עצלנים מוות! אני בחיים שלי לא נתקעתי ליותר מיומיים במשחק כלשהו!

Light woman

New member
? תודה אשו'ש... את זה שהכניסה היא

מתחת למים כבר ידעתי... אבל איך פור גוד סאיקס אני אדע איפה היא?@?@?@!<?~#$?!@%? הכל אפור!! באיזה מיקום נמצאת הכניסה!?!!@?#?@%#?$@#%?#$

digiash

New member
אפור כמו ערפל שאי אפשר לראות דרכו?

או הערפל השקוף? בכל מקרה הכניסה נמצא בחלק הדרומי של הסלע את צריכה להכנס לחדר ובתוכו להשתמש בצלילה כדיי לעלות...

Light woman

New member
תודה אשו'ש השתמשתי בתרגיל

שלי ובמה שאמרת לי והצלחתי! ^^ טוזה ערפל אפור שלא רואים כלום דרכו...

digiash

New member
מממ מוזר הגיימבוי אמור לגרום לערפל

ליהיות שקוף.. זה פאצ' נחמד מאוד.. כדיי להכנס למכון את צריכה קודם לנצח/ללכוד את קיוגרה/גרודון כדיי לעשות את זה את צריכה לנצח את צוות אקווה/מגמה במערה עם הצוללת ואז לראות אותו בורח-----לחזור לעיר התת מימית ולהכנס למערה שהאיש הזקן חסם מקודם ושם להלחם מולו

Light woman

New member
מערה עם צוללת???0.0איפה זה???

ראיתי הרבה מערות, אבל אחת עם צוללת לא ראיתי!

digiash

New member
נו לאיפו שצוות אקווה ברח אחריי

שניצחת אותם במחבוא הסודי ליד העיר עם הסופרמארקט... אני לא יכול להסביר איפו זה בדיוק... פשוט תחפשי

Light woman

New member
נכנסתי לאיזשהי מערה שמוצאים בה

פנינה ואיש זקן שאור שהוא יכול להפוך את "קליפות הנשמה" שמצאתי (SHOAL SHALL) לאיזשהו ORB... יש שם גשרים... איך מגיעים לשם? והזקן שעומד בפתח המערה מסרב לזוז.

digiash

New member
-_- בעעעע

את צריכה לתת לו 4 פנינים ו4 ערמות מלח ואז הוא יכין לך פעמון ריפוי (חפץ שמרפא את הפוקימון בכמה נקודות חיים בכל תור) המים במערה הזו מגיעים ונעלמים בהתאם לשפל ולגאות (כשיש שפל אפשר לאסוף את ערמות המלח וכשיש גאות את הפנינים) הזקן שחוסם את המערה יזוז רק אחריי שתשחריי את האגדי! כבר אמרתי לך את זה והוא ישתחרר רק אחריי שתנצחתי את צוות אקווה במערה עם הצוללת פשוט תחפשי את הכניסה איפושהו בים...

Light woman

New member
כן!איפושהו בים!!!חצי עולם זה הים!!!

איך אתה לעזאזל רוצה שאני אמצא את זה בערפל אפור שאי אפשר לראות דרכו כלום??? פור גוד סאיקס חיפשתי מסביב לכל האי! אולי תפרט קצת יותר?!?!!? כמו ליד איפה המערה נמצאת? אני חושבת שהיא נמצאת ליד העיר EVER GRAND אבל אף פעם לא הגעתי לעיר הזאת! איך מגיעים עליה?

digiash

New member
זו הסיבה שאני לא יכול לומר איפו

המערה נמצאת בדיוק... היא לא ליד שום דבר פשוט בים... היתי בודק באיזו דרך אבל אין לי כרגע את המשחק...

למעלה