HELP - תוכנית ב-C + אינטרנט

HELP - תוכנית ב-C + אינטרנט

היי, אני צריכה לכתוב פרוייקט ב-C שיש בו חלק שמשתמש במנוע חיפוש באינטרנט. כלומר, התוכנית שלי תפנה לאתר כלשהו "תמלא" את המילה אותה היא מחפשת ותשתמש במידע שהחזיר מנוע החיפוש. איך אני עושה את זה? אפשר לעשות את זה ב-C? זה פשוט? מסובך? אין לי מושג מה זה דורש בכלל... אני צריכה קודם כל עזרה ראשונית - האם זה אפשרי? כמה זה מסובך? ואולי גם אם יש מישהו שיכול להסביר לי איך עושים את זה.... תשובות פה או במסרים יהיו מצויינות! תודה!

erezsh

New member
זה לא קשה, אבל לא פשוט

את צריכה לדעת להשתמש ב-sockets, ליצור חיבור לאתר חיפוש בעזרת HTTP, לשלוח את החיפוש, לקבל בחזרה את דף התוצאה (HTML), ולפרסר אותו כך שתוכלי לקבל את התוצאות בלי כל הפירמוט מסביב. זה הרבה ללמוד, אבל לא מסובך לביצוע.

gilad_no

New member
HttpOpenRequest

תחפשי קצת על הפקודה הנ"ל. בגדול את צריכה לשלוח בקשת GET או POST (תלוי מה דורש השרת) לשרת מנוע החיפוש ובבקשה שלך למלא את הפרטים הרצויים. כדי לעשות זאת תצטרכי להסתכל בדף הHTML של מנוע החיפוש (נניח גוגל), ולראות בדיוק אילו שדות שולח טופס החיפוש. לאחר מכן, תצטרכי לדמות את הפעולה הזאת באמצעות סיפריית WININET של חלונות (בהנחה שאת עובדת על חלונות). כדי ללמוד עוד על בקשות HTTP, תוכלי להעזר ביישום הבא.

למעלה