help- פטמות כואבות

• פותח הנושא cudi
  • פורסם בתאריך

cudi

New member
help- פטמות כואבות

בתי בת 8 ימים ואני מעוניינת להמשיך להניק הבעייה היא שבזמן ההנקה כולה אני סובלת מכאב בפטמות, מעבר לכאב הראשוני של תחילת ההנקה וכתוצאה הפטמות שלי כואבות מאוד בין ההנקות. הכאב בצד ימין קשה יותר מצד שמאל. אני משתדלת ליישם את הכללים התאורטים אך נראה שזה לא ממש מצליח. מה עושים?

חלב אם

שלום לך ומזל טוב. אם כואב לך כשאת מניקה, סימן שביתך לא מחזיקה נכון את הפטמה. שימי לב שהיא לוקחת את כל העטרה שמסביב לפטמה ולא רק הפטמה. בינתיים מירחי חלב אם על הפטמות ותשתדלי לאוורר אותם כמה שאפשר. יש הממליצות גם על משחת רפאל שניתן לרכוש בכל בית מרקחת. המתנגדות טוענות שהתינוקות לא אוהבים את הטעם של המשחה ועדיף לא להשתמש בה. בהצלחה! את יכולה להיכנס גם לפורום הנקה לקבלת תמיכה

Sore nipples are a result of

poor latch. If the baby is not taking as much of the hila under the nipple as possible, the chances are that her tongue is rubbing against the nipple instead of the hila and that is what hurts you. Try to fix the latch so that the baby is latching more from the side ( if you are feeding from the left breast, the baby's body is more to the right....his pupik is under your right breast). Look at the pictures in the gallery. You should call a yoetset hanaka IBCLC to help you.....if you do call someone, make sure that she is IBCLC, and not someone who has taken a course and calling herself a yoetset hanaka. If you tell me where yo ulive, I will give you the name of someone near you.​

דיאנה1

New member
תרגום: פטמות כואבות הן תוצאה של

אחיזה גרועה. אם התינוקת לא תופסת הרבה ככל האפשר מההילה שמתחת לפטמה, הסיכויים הם שהלשון שלה מתחככת כנגד הפטמה במקום ההילה וזה מה שכואב לך. נסי לתקן את האחיזה כך שהתינוקת תופסת יותר מהצד (אם את מניקה מצד שמאל, גוף התינוקת צריך להיות יותר לימין... הפופיק שלה מתחת לשד הימני). הסתכלי בתמונות בגלריה. את צריכה להתקשר ליועצת הנקה מוסמכת IBCLC כדי לעזור לך. אם את מתקשרת למישהי, ודאי שהיא יועצת הנקה מוסמכת IBCLC ולא מישהי שלקחה קורס וקוראת לעצמה יועצת הנקה. אם תאמרי לי היכן את גרה, אתן לך שם של מישהי באיזורך.

למעלה