Help עם E355 TOSHIBA

gemini16358

New member
Help עם E355 TOSHIBA

שלום, אני מצליח להיתחבר לנט ולסנכר בין המחשב לפוקט. אני מיתבר לAVANTGO ומוריד עידכונים ולא מצליח לראות אותם. אם מישהוא מתמצא ויכול לעזור,שגעון. יום נעים.

ron20

New member
../images/Emo26.gif

אני מבין ש: - יש ערוצי agantgo ליוזר שלך - הוספת את avantgo לסנכרון ב ActiveSync והסנכרון אכן מתבצע (עם פרטי היוזר) אם כך הדבר, כל מה שנשאר לך זה לפתוח את האינטרנט אקספלורר ללחוץ על הקישור ל avantgo וזהו ...

gemini16358

New member
רון שלום

השבת לי אבל לא ניסגר לי החיבור. כתבת בתשובתך "כל מה שנשאר לך זה לפתוח את האינטרנט אקספלורר ללחוץ על הקישור ל avantgo וזהו... אני לא מצליח ויתכן מאוד שלא הבנתי,בבקשה אם אפשר במילים קלות. תודה להתיחסותך המקצועית.

ron20

New member
../images/Emo26.gif

אם לא הגדרת את החיבור בפוקט או ב ActiveSyce: - תוסיף את AG לסנכרון - שתי לחיצות ובכתובת השרת: sync.avantgo.com - תכניס את היוזר והסיסמא שלך ב AG במקומות הרשומים - סנכרן ותמתין לסיום (הסנכרון הראשון מעט ארוך) אם יש לך CE2002 יש לך לינק ל AG במסך הכניסה של IE אם יש לך WM2003 הלינק מופיע במועדפים אם לא עניתי לשאלה שלך, תפרט בדיוק מה עשית עד עכשיו... מקוה שזה יעבוד (קיים לינק Software configuration באתר AG במידה אתה לא מצליח משום מה להגדיר את המכשיר )

gemini16358

New member
Step by Step

1.יצרתי חשבון ב-AG 2.ביצעתי SOFTWARE CONFIGURATI 3.MY DEVICE ביצעתי עידכון MB2 4.אני רואה שהפוקט עושה עידכון ולא יודע היכן. 5.במועדפים קיים לי הקיצור דרך. 6.אני לוחץ עליו ומקבל את הדף שאומר לי "להושיב את הפוקט בכארדל וללחוץ על OPTION ולבדוק את החלונית בצד המוביל ללינק איטם ולסנכרן את ADEVICE כדי לראות את עידכונים ב AG. אני ממש לא מצליח לתקשר עם המכשיר. תודה מראש על הסבלנות.

ron20

New member
../images/Emo26.gif

יואב, אני עדיין לא מצליח להבין משהו... ב ActivSync מופיע לך איקון של AvantGO ??? בסוף הסינכרון הוא מופיע בסטטוס "מסונכרן" כמו אנשי קשר פגישות וכו ??? יש ל AG ספריות פנימיות, לצורך העניין, זה לא משנה לך היכן נשמר המיידע האקספלורר צריך לדעת ... שמעתי שמועות שהשירותים שלהם "לא מה שהיו פעם", ש CNN מורידים את הערוץ ... אז אולי הבעיה לא מקומית אצלך - אני כבר חצי שנה לא משתמש ב AG (היום האונליין נהיה פשוט יותר ...) בכל מקרה אנחנו ננסה הכל בשביל להיות בטוחים.

gemini16358

New member
מהוא הצעד הבא?

כל מה שכתבת לגבי ה-....ACTIVE והאיקון נכון.החשבון קיים ואני מסנכרן את המכשיר ורואה שיש עידכון וכאשר אני מסיים אין לי אפשרות דרך הפוקט לדפדף באינפורמציה שצריכה לשבת שם. אני לוחץ בפוקט במועדפים על איקון AVANTGO ומקבל את ההודעה שאותה כתבתי לך בהודעה האחרונה. אין לי מושג למה ואפוה אני טועה. שוב,מחכה לעצתך. ושוב תודה על רצונך לעזור!

למעלה