!!! HELP עזרה בקניית אוהל !!!

aroosa

New member
!!! HELP עזרה בקניית אוהל !!!

מישהו יודע איפה יש אוהלים זולים ל-4 ? אני לא צריך משהו מתוחכם... כולה לכנרת או משהו. תודה רבה !

muga

New member
אני לא מבינה גדולה באוהלים

אבל ראיתי מבצע לחגים בחנות של "למטייל" - אוהל איגלו ל4 ללא כיסוי = 139 ש"ח. נראה לי מחיר נמוך יחסית, לא?

aroosa

New member
ראיתי גם...

לא יקר בטירוף אבל אני מניח שיש יותר זול.

sela v

New member
יותר זול?

נראה לי יותר זול מ-100 וקצת שקל, זה לישון בשק"ש על החוף או שתחפש עם מוכרים אוהלים בתחנת דלק.

meir e

New member
ace ודומיו

את הcamptown שיש ב 130 במטייל אפשר למצוא ב99 ש"ח אוהל לארבע חלונות פיצפונים (הכי נפוצים בארץ - בגלל המחיר, אבל לא ממש מתאימים למזג האויר הישראלי).

shaishoo

New member
יש דרך שלישית

יש כמובן את ACE או הום-סנטר ששם עדיף לקנות אוהל יותר מאשר בחנויות מטיילים כי זה לא אוהלים מקצועיים למקומות ממש קרים או בתנאים קשים ולכן הם זולים יותר אבל עדיין שווה להרים טלפון לחנויות ציוד באזור (רשימה בקבצים של הפורום) לראות אם יש להם מבצע לחגים דרך נוספת חברת דלק יוצאת כבר שנה שניה במבצע מטיילים שכל פעם שמתדלקים מקבלים בולים וצריך X בולים ואז יש הנחה על ציוד טיול כמו אוהל, גזיות וכד (במקרה יש לי דלקן באוטו אז אני יודע על המבצעים שלהם..זו לא פרסומת סמויה אבל אין כמו דלק דרגון היחיד ש...
)

shaishoo

New member
מבצעים

ראיתי מבצע בהיפר-נטו (מה שלובה מפרסמת) אני לא יודע אם זה זול...אוהל ל2 ב39 ואוהל ל4 ב89

aroosa

New member
קניתי כבר !!! אבל איזה באסה :)

קניתי ב"למטייל" אוהל ל-4 ב-139... גם לא רע, לא ?

למעלה