help - מדריכת ד מיואשת...

help - מדריכת ד מיואשת...

טוב, היום יום שישי אני מעבירה לחניכים ערב "לא נפסיק לשיר" כמו שהבנתם לפי הכותרת אלה חניכים בכיתה ד' ואין לי שמץ איזה שירים הם אוהבים לשמוע חוץ מהמורדים וקטנטנות... אז אם יש למישהו מושג (ואפילו קטן)... לסדרה בייבלייד יש שיר נושא? או אולי לדרגון בול ? למה הם לא יכולים לצפות בסדרות נורמליות כמו המומינים, רכבת ההפתעות, פרפר נחמד וכד'... נו טוב , נסתפק במה שיש... אז בבקשה תרשמו לי זה דחוף. בתודה מראש : ירוקה בנשמה!!! שבט שקמה שולטטטטטטטטטטט!!!

שיר הבייבלייד ../images/Emo105.gif

תאמת אין לי מושג, בכיתה ד בכלל לא הקשבתי למוזיקה! לשיר הבייבלייד זה משהו כמו: גלגל אותו, סובב אותו עד שיחזור בחזרה כדי להגן, לשמור, להלחם כן זה המאמן שלך חבר זה לא ממש בסדר הנכון, ואין הרבה הגיון..אבל מה את רוצה, בייבלייד.. תבקשי מהם שיביאו את השירים שהם אוהבים וישירו לבד
בהצלחה בובה

תודה רבה!

האמת היא לא התכוונתי ברצינות לשיר של הבייבלייד חשבתי שאין בכלל... אבל אם אומרת שיש אני אנסה להשיג... תודה בכל זאת... מאיזה שבט את?

עדיין לא...

עדיין לא מצאתי... אני ממשיכה לחשוב על עוד רעיונות... אם יש לך זה ייעזור:) מה את מדריכה?

בעקרון ו'

אבל..אין לי קבוצה בכלל ואני לא בטוחה אם אני יתחיל בכלל, אני שבעיסטית ויש לי לחץ עצום בלימודים וזה ממש מלחיץ אותי הקטע של ההדרכה... רעיונות: (אחי הקטן-כיתה ב') גם לדרגון בול זי יש שיר ,משהו עם ענני הכוח ויש גם את השירים האלה מערוץ הילדים, יש להם איזה ראפ כזה פתחי טלוויזיה

צודקת...

אני אשמע בעצתך ואחפש משהו בטלוויזיה... ואת צודקת זה באמת לחץ עצום... אבל אני שישיסטית וממה שהבנתי בתור שישיסטית אמור להיות לי לחץ גדול יותר מאשר בתור שביעיסטית... אז מה את עושה אם את לא מדריכה? והלוואי והיו נותנים לי להדריך ו'... החיים שלי היו הרבה יותר פשוטים עכשיו...

היי עדי, נחמד שבאת לבקר ../images/Emo13.gif

אני אתייחס לשורה האחרונה - הלוואי שהיו נותנים לי להדריך ו'... החיים שלי היו הרבה יותר פשוטים עכשיו..." אז זהו שלא..!!! באמת, אל תחשבי על זה אפילו בצחוק!!! את לא יודעת כמה שהם משוגעים.... פשוט אי אפשר להיסתדר איתם...!!!! אי אפשר להעברי להם כלום!!!! ד' הרבה יותר חמודים
! נועה.

חחחחחחחחחחחחחחחחחח

פטריונת, אין לי טענות כי אין לי מושג מה המילים, אז אני רק אומר מה שנראה לי נכון, אבל אין לי מוווושג אז אל תכעסו :) גלגל אותו סובב אותו במהרה בלה בלה בלה בלה עד שיחזור בחזרה, גלגל חזק, סובב, אותו מהר ותאמץ לך חבבבר.. זה בבייבליד...זה בייבליד... נראה לי :)

פוקימון, ישן אבל איכותי

רוצה אני להיות גיבור, הכי שבעולם. להיות ?????? ??? מכולם... אני ?? ברחבי תבל, אחפש ?? כל פוקימיון פה יקבל מושג על כוחותי!!! פוקימון, אתה ואני..יודע זה עולמי כל אחד כאן יקבל, פו-קי-מון בוא נתפוס את כולם, כן נתפוס את כולם פוקימון!!!!!!!!! גם זה...אני לא בטוחה במילים.. אבל נועם תדע מאהה אחוז, אני אסביר לך אח:כ נעמ :)

בערך

אני הבאתי את הבית השני..ואת את הראשון כי הראשון המילים לא ממש ברורות.. חפיף
השנה, כשבעיסטית, היא השנה הכי קשה שהייתה לי וגם תהייה לי, רוב הבגרויות שלי הן השנה ויש לי הרבה כי אני לומדת במגמה ממש קשה אז זה תלוי בהגברות שלך..אין לי זמן בכלל אני לא יודעת אם כדאי להתחיל להדריך כי אני רוצה מצד אחד, אבל מצד שני לקחת כל כך הרבה אחריות על עצמי...

blue devil

New member
תורידי את השיר פתיחה של פוקימון

טיפה מיושן אבל טוב ויש אותו בקאזה

תודה לכולם!

תודה לכולם על העזרה בסוף העברתי את הערב (שלא הלך חלק במיוחד) בעיקר עם שירים של המורדים, קטנטנות ומשום מה כולם גם ידעו את המילים של בואי... אז יש לי כמה דברים להגיד: נועה- אמרתי לך כבר עד שלא תדריכי ד' לא תדעי איזה סיוט זה וגם אמרתי לך שאני מוכנה להחליף איתך בכיף רק חבל שאין לנו אישור... פטריונית סגולה - כדאי לך לקחת הדרכה ומהר לפני שתסתיים השנה... נכון שזה קשה ובאמת לחוץ אבל תדעי לך שיש אנשים באמת חמודים שעוזרים (תודה לכם שכב"ג שקמה השולט ובמיוחד לשכבת יותם השווה!!!) וגם אם לא, אם תדעי לחלק את הזמן שלך נכון תוכלי להצליח גם בלימודים וגם בהדרכה. אז שיהיה לך באמת בהצלחה ואם את צריכה משהו אני כאן...

נועה רציתי להגיד לך גם ש...

אל תדברי ככה על החניכים שלי לעתיד:) סתם ,לא... אבל תדעי לך שיש לכם אחלה גדוד ואני בטוחה שאפילו החניכים שלך ספציפית הם אחלה... ואני מתה שכבר ייצא להדריך את הקבוצה שלי... ממי נראה לך אפשר לבקש אישור ושגם יסכים לנו בטוח??? אני חושבת לעזוב אותם אבל אני לא רוצה לעזוב הדרכה בכלל... מה אני עושה??? והיום יש לי פעולה איתם וזה אחד הימים הכי גשומים
- ממש סיוט להעביר להם פעולה ביום גשום כי הם לא מוכנים לשבת במקום אחד אפילו לא לדקה... אם יש למישהו פיתרונות כתבו לי בבקשה... תודה מראש: מדריכת ד' מיואשת (מאווווד)!!!

כחי אותם לבית של אחד החניכים

שימי איזה סרט ואם את מירושלים אז תבנו אנשי שלג ואוואי אני מתה לעות

../images/Emo51.gif אבל ניסיתי...

ניסיתי ולקחתי אותם לבית של חניך ואז הם התחילו לבכות כי התלבטנו בין 2 סרטים: הארי פוטר וסקובי דו... ברגע שהחלטנו על הארי פוטר הם התחילו לבכות (אבל ממש דמעות...)
על למה בחרנו את הסרט הזה... יש לך אולי הצעה אחרת?

אסוררררר כי קררררר../images/Emo186.gif

אסור לנו לקפוץ בשלוליות כי אז החניכים יהיו חולים ואז ההורים מתעצבנים עליהם...

למעלה