HELP. וזה הולך כך

sahigi

New member
תברחי ומהר

למה בחורה בת 26 צריכה לחשוב פעמיים אם להשאר או ללכת תסגרי את חשבון הבנק תוותרי על הכלב עם כל הקושי. יכול להיות שקל לנו להציע לך מרחוק מה לעשות, אך אם הבנתי נכון אז אין שם אהבה לברוח ומהררררררר. אם הגעתם למצב שלא שכבתם 3 חודשים אז ביי ביי. כשאני מאוהבת אז אני מחכה לגבר שלי כל ערב שיחזור מהעבודה רק בכדי להשכיבו. לדעתי יש לו סטוץ או רומן מהצד כי בינינו גבר לא יכול להשאר בלי סקס 3 חודשים תתעוררי ומהר. בהצלחה סהיגי,

הי

הי, קרא לי אותו דבר בעבר. יצאתי עם משהו 3 שנים, וכששאלו אותי איך אני מחזיקה מעמד כל כך הרבה זמן, עניתי: מה קרה לכם? אני לא יכולה לתאר לעצמי חיים בלעדיו. ואחרי 3 שנים זה פשוט נגמר. הכרתי משהו במקרה, ולא שהתאהבתי בו אלא, ממש לא, אלא מאוד נהנתי מהשינוי. החבר קיבל את זה נורא קשה (כמובן לא סיפרתי לו על הידיד החדש). אני מאוד קנאית - כמוך. ופתאום לא הזיז לי בכלל לדמיין אותו עם משהי אחרת, ההפיך, כל כך רציתי שיתאהב ולא יסבול, כל כך לא רציתי לפגוע בו, אבל מצד שני, גם לא רציתי להשאר אתו מתוך רחמים, כי קודם כל ריחמתי על עצמי - למה שאני אהיה לצד אדם שלא מושך אותי יותר וכאשר נוגע בי - אני עושה פרצוף... אז פשוט קמתי והלכתי. הצעתי לו לקחת הפסקה, תגובתו הייתה: "מי האוהב לא צריך הפסקה", הצעתי לו להשאר ידידם - כמובן לא הסכים. אז קמתי והלכתי... אחרי כחצי שנה הייתי באיזשהו מצב קשה והרגשתי שרק הוא זה שיכול להבין אותי ולא לשפוט אותי ולהיות לי אוזן קשבת, אז התקשרתי עליו וחזרנו, אך לזמן מאוד קצר, כי הרגשתי שזה פשוט לא זה. ושוב פגעתי בו, אך שוב חשבתי רק על עצמי. אז תשבי על עצמך, ואם את מרגישה שהוא בן אדם זר עבורך - קחי פסק זמן, על תתני לא לזרז אותך או לשכנע אותך בקשר לפסיכולוג שלך, כי את האדון לחיים שלך. והעיקר שתרגישי טוב עם כל מה שאת עושה. תחשבי על עצמך (זה קצת אגואיסטי), אבל תדעי שהוא לא היה חושב פעמיים, אלא היה הולך אם היה מפסיק לאהוב אותך. ככה זה גברים. כשתקחי פסק זמן, תביני אם הפסקת להאוב אותו או שהקשר פשוט חונק אותך. עוד משהו: האם שמעת על איאס בר-און- פסיכולוגית בנושא זוגיות ומיניות? אישה מקסימה, היא עזרה לי הרבה פעמים. יש לה תוכנית בתחנת רדיו "רדיוס 100 FM" כל מוצ"ש בין 12 ל-2 בלילה, תפני אליה ותספרי לה בקצרה, היא תעזור לך. חוץ מזה ניתן להגיע אליה הביתה (בתשלום כמובן), הטלפון שלה נמצא ב-144 איריס בר-און, כפר סבא. בהצלחה

סבתא57

New member
../images/Emo39.gifתגובה

ילדתי הנחמדה, אני שמחה שעלה בידיך להתעורר בטרם יהיה מאוחר מדי. מערכת יחסים בין גבר ואישה בגיל שלך יש בה הרבה מאד תאווה שכל בני האדם קוראים לה אהבה. כאשר מתחילה שגרת חיים, יש "רגיעה" גם בחיי המין, בסערת הרוחות, בתאווה. קשר רגשי ממלא את המקום, שיחות נפש וחברות. הרצון להיות ביחד ולחשוב האחד על השני לא קשור במין, אלא, בדאגה, בקשר נפשי. כאשר מקנאים, התאוה בוערת. כאשר סומכים,ההגיון מדבר. את התעוררת מול אדם זר,שאינו ממלא כל משבצת בחייך הרגשיים משום שלא טיפחתם את הזוגיותשלכם. אין זוגיות ללא טיפוח. איני מטיפה מוסר. מציינת עובדה. זה קורה אצל רוב הזוגות, רק שלהם יש פרט לכלב שמותף וחשבון בנק גם ילדם, ואז נשארים בגלל הילדים. את חשבון הבנק ניתן לסגור. את הרכוש המשותף ניתן לחלק. את הכל,כן את הכלב ניתן לגדל דאו למסור. ילדה חביבה, היי שקולה, רציונאלית. אל תשארי בגלל "לא נעים" ומה יגידו השכנים או ההורים.הם יגידו מה שיהיהי להם להגיד. רק את תדעי אם ברצונך להשאר עם אדם זה או לא. מי יתן ושיקול היהי הגיוני ותהיי שמה איתו. בהצלחה ואל תביטי אחורה בזעם. הוא לא יעזור.

Haji

New member
הצעה לעזרה

צאי עם החבר שלך לטיול ארוך לאיזה מקום רחוק, אם תחזרו ביחד אז סימן שזה זה.

למעלה