help!!! הלח לי את המנוע...

© DrorZi

New member
בהתחלה אלה היו צעדים קטנים

עכשיו הוא הולך מחר הוא רץ מרתון.
דרור זי.

neshima

New member
פיסטון אחד או הרינגים שלו

אין כוח. הרבה עשן... במוסך בדרום תל אביב, דרך יצחק בן צבית אמרו לי שצריך אוברול. 4000 ש´´ח לא כלל מעם... לחפש מנוע, או לקנות חיפושית בזול בשביל חלקים ?

beetlejus

New member
נשימה

אתה לא תצמא חיפושית בזול עם מנוע טוב (או לפחות בלי חופש)..

dejavu

New member
שמע, נשימה

קודם כל קח נשימה עמוקה ובקשר למוסך בדרך בן צבי - אני מניח שמדובר במוסך שמואל חיפושית, אז דע לך שהוא דיי יקרן אבל שוב קח בחשבון שגם אם תמצא חיפושית בזול עם מנוע טוב זה עדיין מנוע משומש ואתה לא יכול לדעת מה יהיה בעתיד, אלא אם כן אתה בודק את המנוע כמו שצריך (בדיקת קומפרסיה וטלטול הקרנק) מנוע מפירוק לא יעלה פחות מ1000 ש"ח ועוד יש את עניין העברת הבעלות על המנוע שזה עוד איזה 100 ש"ח בערך (לא בטוח), לכן, אם הבלוק מנוע שלך במצב טוב שווה לפי דעתי לפתוח את המנוע, להחליף בוכנות רינגים ולשפץ את הראשים, במידה והבלוק לא במצב תקין (חופש קרנק) זה כבר סיפור אחר, תצטרך לפתוח את הבלוק ותגמור בסיפור של בין 2000-3000 ש"ח ובמקרה כזה לא הייתי ממליץ לחסוך בהוצאות....

neshima

New member
echange standard = החלפה סטנדרתית

יש בצרפת מה שנקרא "echange standard" :אתה בא למוסך, נותן את המנוע שלך ומקבל מנוע אחר שהמוסכניק פירק כולו ועשה אותו מחדש. יש דבר כזה בארץ? מי בארץ טוב ועמין יכול לפרק את המנוע שלי ולהחזיר לי אותו כמו חדש?

neshima

New member
מי המוסכניק...

...שאוהב את העבודה שלו, שמקיר טוב טוב טוב את המנוע של החיפושיות... בעצם, למי לתת לעשות את המנוע שלי כמו חדש ?

למעלה