helo

helo

שלום לכולכם! אחלה פורום!(I am new) רציתי לדעת כמה דברים: 1. העצומה הזאת שאתם שולחים... למי? 2. סקר קטן: הדיסק האהוב (מבין הדיסקים של rhcp) 3. אתם כאילו, ממש אוהבים את ג'ון, נכון? (אם כן, ממש יופי! אם לא, נסלח לכם...)

angel 0f r0ck

New member
היי לך מממצב? ברוכה הבאה../images/Emo24.gif

אני רוני ואני בת 15. יאא..לולה הולכת למות עלייך..*מקנאה* יאללה..הנה התשובות שלי בסקר.. 1)האלבום הכי אהוב עליי הוא califonication-פשוט אלבום מדהים. 2)אני מאוד אוהבת את ג'ון למרות שאין לי אלבומים שלו (בקרוב יהיה לי את להקליט מים..). אני מאוד אוהבת את המוזיקה שלו.יש לו מוזיקה שבאה מהלב ומאוד מרגשת אותי.

שלוליות!!!

לא יודעת מה קשור....
אני מאי ,15 מראשון לציון הנה הינם 1) לשוקי וייס, ודרך אגב מי מוכן לנסח מכתב שנשלח אליו לפני שנשלח אליו את החתימות, קודם כל ניידע אותו.. שאני אנסח? 2)דיסק אהוב.. אוי אני מתלבטת בין מודרס מילק לאפליפט מופו פארטי פלאן 3)חולים על ג'ון!!! חולמים על ג'ון בלילות!! אפילו כשאנחנו מתקלחים אז המים נופלים עלינו בצורת ג'ון כי אנחנו חולי נפש, וכשאמא קוראת לנו לאכול אז אנחנו אומרים ביפנית גוד בלס ג'ון ... או שזה רק אני.... וכשאני פותחת את המקרר אני רואה מלא חתולים סיאמים קופצים בתוך קופסת שקופה, ואז אני חושבת שזה בטח התגלות של ג'ון! מספיק?

lollapalooza

New member
הוהוהו...

אוהבים את ג'ון הרבה
אממ... העצומה מיועדת, כנראה, למפיקים שונים שאולי יסכימו להיות ממש מגניבים ולהביא אלינו את הפלא. הדיסק שאני הכי אוהבת הוא BSSM. ואני ממש אוהבת את ג'ון. זה כבר מגיע לרמות של סגידה.
הבנאדם גאון, מה יש להגיד... ברוכה הבאה
(אה ותעני על הסקר
)

סורי סורי

מצטערת מאוד. תחקרתי אתכם ושכחתי לענות בעצמי!! (אופס...) טוב, לי יש רק את shadows של ג'ון ואני מתכוונת לקנות את to record water בהקדם. חולה על ג'וווווווווווווווווווווווווווןןןןןןן!!!! אה, הדיסק האהוב של rhcp... זה קשה. well, הדיסק בראשון שהכרתי שלהם זה californication והתאהבתי... ומאז (לא משנה כמה אני אוהב את שאר הדיסקים שלהם) אני מתמוגגת כל פעם מחדש שאני שומעת אותו. אז כנראה הוא האהוב עליי. אחרי זה bssm המדהים!!!

ברוכה הבאה!! ../images/Emo140.gif

הדיסקים האהובים עליי הם Cali ו-OHM ועוד לא יצא לי כ"כ להכיר את המוזיקה של ג'ון.

למעלה