HELLPPPPPP

דנה :-)

New member
HELLPPPPPP

שלום! אני לא יודעת אם זה המקום הנכון לשאול אבל... יש לי מיקרופון במחשב והוא פועל טוב, הבעיה היא שאם אני רוצה להקליט ברשמקול או בתוכנה אחרת משהו באמצעות המיקרופון זה לא מקליט לי כלום... זה אפילו לא קולט קול! הסתכלתי במנהל ההתקנים או משהו כזה וכתוב שההתקן פעיל אך מסיבה אינה ידועה אינו זמין, או משהו כזה... מישהו נתקל כבר בבעיה כזאת? עזרה, בבקשה!!! תןדה

noam01234

New member
זה המקום............

לחצי על סמל הרמקול (ליד השעון) עם הלחצן הימני של העכבר ובחרי בפתיחת בקרי עוצמת קול, כנסי לאפשרויות >> מאפיינים העבירי מצב מהשמעה להקלטה לחצי על אישור ואז התאימי את קול המיקרופון

New member
עדיין לא עובד...

תודה על התשובה נועם. עשיתי את מה שכתבת אך זה עדיין לא עובד. אגב, מה שאמרתלי לסמן היה כבר מסומן. ייתכן שצריך להחליף את המיקרופון? בוא עובד מצוין, רק לא ניתן להקליט כלום. תודה! דנה.

liranon

New member
תנסי את זה

ברשמקול תלחצי על עריכה ואז על מאפייני שמע בחלון שיפתח תבדקי שהכרטיס קול שלך נמצא תחת התקן מועדף גם בהקלטה וגם בהשמעה ולא משהו אחר . אחר כך תנסי להקליט .

New member
ניסיתי כבר גם את זה...

וזה עדיין לא עובד. חשבתי אולי להסיר את ההתקן של המיקרופון ולהתקין מחדש אבל אני לא בטוחה איך נקרא ההתקן של המיקרופון... סליחה על השאלה הדפוקה, אבל איך אני יכולה לבדוק? חשבתי שזה נקרא בשם מסוים ובסוף זו הייתה טעות. תודה

Sex Machine

New member
??!!!

יכול להיות שהמיקרופון שלך מחובר בכרטיס קול ל-"Line in" ולא ל-"mic".

למעלה