Hellooooooooo me fellow P's...

Vetinari

New member
Hellooooooooo me fellow P's...

Its been a bit of a "hevy" week for me... I broke up from my B/F and didng got the chance to continue "Going Postal". I did read some last night, between a shower of cry but it made me feel better, and took me away from that horible feeling. See you soon Again...

Athaclena

New member
רציתי לשאול למה באנגלית

ועכשיו ראיתי שקודם כתבת בעברית, אז אני עוד יותר תוהה למה. כל מה שאני יכולה להציע לך זה
ולא נראה לי שזה יעזור מספיק... אבל דוקא היום גיליתי שחברה שלי נפרדה מהחבר, והם היו ביחד שלוש שנים או יותר. באסה לשמוע
דוקא לא חושבת שהייתי קוראת את going postal כדי להתעודד. אבל מה כן? גם זה קשה לי להגיד. תאכלי הרבה שוקולד, ותקראי את גנב הזמן (גם כן שוקולד). ובשורוטו זה תמיד טוב.

limilu

New member
שוקולד מריר, אם אפשר.

[בסדר, עכשיו, אחרי מחקר מעמיק, גם אני משוכנעת שזה יותר טוב.]

Vetinari

New member
טוב ידידיי, החלטתי לחזור לשפת האם..

אין מנוס. הציבור ביקש, הציבור קיבל
הרוב, הוא רוב, הוא רוב. לגביי Thief Of Time, קראתי אותו לפניי אמממ....אני חושבת..... בערך....שנה אם אני לא טועה. אוליי אפילו מעט יותר. ושוקולד??? זו בעיה. זו המחלה שלי, ואם אני אתמיד בה, אני גם אראה ככה
אני מודה לכם על העידוד. הלוואי שהייתי עכשיו באחד הספרים של Terry P, למרות שהחיים שם לא ניראים לי הכי קלים שבעולם לומר את האמת. אמנם זה מפתה, אבל בהחלט לא קל. נשתמע...

Athaclena

New member
אני לא ביקשתי, רק שאלתי...

ואם זה כדי לשפר את האנגלית אני יכולה לתקן לך כל שגיאה מסכנה שתצוץ לך... מואה הא הא הא!!! לי לא בא לחיות בעולם הדיסק. אולי בשטיח אני אשקול...

Vetinari

New member
האמת...השטיחי הוא

לא המקום הכי אידאלי אם אתה חושב על זה. ככככככככככככככככככככמה בעיות יש להם שם. ניראה לי יותר נחמד הבעיות של ה-D World

Athaclena

New member
אני לא מסכימה...

בסוף הספר העניינים די הסתדרו. ולמה קודם דיברת באנגלית? אני עדיין רוצה לדעת...

Vetinari

New member
Because I like it ../images/Emo8.gif

מה גם שאני תמיד רוצה לשפר ולחדד את השפה הזו אצלי. אני מאוד אוהבת אותה. את כל הספרים שלי אני קוראת באנגלית, לא רק את פראצ'ט. אני גם כותבת. אני מנסה לחדד את השפה הזו אצלי.

Athaclena

New member
אז את רוצה תיקונים על כל פיפס קטן?

אני אזהיר אותך מראש ש: א. אני מסוגלת לזה ב. אני טובה בהגהה, אז לא יהיו לך הנחות ג. אני טובה באנגלית אז אני לא אטעה ד. זה עלול להיות מביך. אני גם יכולה לשלוח לך את כל הטעויות במסרים... או אולי עדיף (אם יש לך מסנג'ר) לדבר באנגלית דרך זה. Are you ready for the ultimate challenge? ואני אוהבת אנגלית, אבל זו שפה... קצת דפוקה. את יודעת כמה דרכים יש להגות "ough"???

Vetinari

New member
אה, זו לא בעיה ../images/Emo8.gif

אני יודעת שיש לי טעויות. אני לא מושלמת
ואת מוזמנת מתקן אותי כל זמן שתירצי. נעשה אולפן ב'. אולפן א' אני עוברת אצל חבר טוב שלי מאנגליה (אנגלי טהור). הוא מתקן אותי שם. ואני בטוחה שאני עושה מליווווווווווווווווווווווווווווון טעויות. היהיהיהיהיהיהיהיהי... וכן, אני יודעת שיש הרבה דרכים להגות Ough

Athaclena

New member
רק רגע אחד...

את חושבת שאני לא בריטית טהורה??? נו טוב, צדקת. אני צברית. אבל אמא ואבא בריטים! דם בריטי זורם בעורקיי! So there!

Vetinari

New member
רוצה לבוא איתי...

לטיול שורשים בעקיפין?
אני אוליי, ודגש על האוליי, בפברואר או מרץ לשם. יש לי כמו שאמרתי קודם, ידיד מאוד טוב שגר ב-Wolverhampton.

TheBursar

New member
לא ניתן יד לסתימת הפיות!

הבריטים ידברו כאוות נפשם! so say I, so say all! ובנימה אופטימית זו אני שמח לומר שטוב שיש אנשים שקוראים ספרים נוספים מלבד טרי בשפה האנגלית אך אני מקווה שעדיין ה-MR.T שלנו עומד בראש הרשימה שלך:)

Vetinari

New member
Terry P תמיד עמד...

בראש רשימת "רבי המכר" הפרטית שלי
לצורך העניין, כדיי לחדד את הנקודה עד כמה ספרות של בנאדם אחד יכולה להשפיע: הספרים שלו הם שגרמו לי להתחיל לקרוא בשפה האנגלית. אנשי השטיח היה הספר הראשון שלו שקראתי, ואז עברתי לעוד כמה מעולם הדיסק (אמנם בעברית), ואאאאאאאאאאז....נתקלתי בספרים שלו באנגלית, ומיותר לציין כמה עבים הם ניראו לי ליד אחיהם העבריים. מייד נטשתי את שפת אימי לטובת Mr.P ומאז אני קוראת בשפה האנגלית. אלו היו 60 שניות על: למה כ-ן כדאי לקרוא באנגלית.

TheBursar

New member
והעם איתך!

אני התחלתי עם אדאמס האמת ואז שכן שלי הציע לי "אם אתה אהבת את אדאמס אולי תנסה את פראצ'ט"... הסתכלתי על העטיפה, נראה נחמד (זה היה SMALL GODS) לקחתי ומאז סיימתי לקרוא (נכון להיום) 22 ספרים... יש עוד 4 שקניתי לפני כמה חודשים (מהאחרונים) שלא יצא לי לקרוא אבל שוב אני מאשים את הלימודים. זה יותר קל מלהודות שהתעצלתי...

Athaclena

New member
גם אני הגעתי מאדאמס

בעזרת מישהו מהבית ספר שגם השאיל לי ספרים... איתמר, עוד לא שכחתי! ותודה!!

למעלה