HELLOOOOOO EVERYONE! :)

nofx_girl_

New member
HELLOOOOOO EVERYONE! :)

hey all ! אוקיי , זה נוראי , אבל לפעמים אתה צריך להציג את עצמך במקומות חדשים קוראים לי אפרת , בת [כמעט] 16 מתל אביב ...ליתר דיוק, גבעתיים אה...אני אפילו לומדת בגימנ[צ]יה ``העברית`` הרצליה..כן , כיתה יוד מטומטם למדיי היה מה שעשיתי פה.. בכל אופן אנשים שמגיעים קבוע , או בתדירות מסוימת לסנטר - נא לבוא לבקר בהקדם.. כך גם לגביי אותם אנשים ששייכים לנקשיה או בכלל קשורים באופן כלשהו ללג`נדרי....... להתראות כולם אני

Oi Vey Zmir

New member
מוטיבים ורמזים מטרימים

נופקס, לג`נדרי, סנטר. לא טוב לא מקובל עליי שפרי את עצמך אוי

nofx_girl_

New member
אני ! ...זאת אומרת- אני פה!HEY~

א-נ-ש-י-ם [+גרוסברג] הייתי בטוחה שתתחילו לרשום לי כאן כתובות נאצה...על זה שאני עולה חדשה בפורום זה... אבל לא!! אתם אנשים נחמצים :) אז.....תודה -קורט, על הקטע עם השם ומיכלי - I THINK I LOVE YA! - אין סטס אגב, אז למה לדבר עליו? ולזאתי שאני מתחילה לשנוא שאפילו לא שמתי לב לניק שלה ...שהחליטה להסתלבט על מיכל קצת... - לא כדאי שתמשיכי כך ובנאדם שהיתה לו בעיה עם מה שאני אוהבת..... soooo NABBA , fuck off ואיך נשכח את : לך תזדיין... אוליי זו בעצם ברכה בשבילך...טוב, לא משנה תהנה והיי לבנאדם החדש כמוני.. :) להתראות כולם LOVE אני

רואים שאת חברה של מיכל

מסכים כאן עם אויווי זמיר שאמרה שאת מפגרת. אבל מחברות של מיכל אי אפשר לצפות הרבה.

MajoR_ToM

New member
תגידו אתן מדברות על סטס ההוא

שמיחצן את הלג`נדרי יש לו שער קצר הוא ב י והוא מיסתובב כל היום בסנטר ולומד בהנדסאים ?

אפרתי!!!!!!!!!!!!

קטע!!!!!!!!! איך הגעת לכאן??? מה קורה???? אם את לא מזהה, זו ``מיכלי`` :) שיו, חתיכת קטע גררר ברוכה הבאה לפורום בובה ואנחנו צריכות לדבר לגבי סטס, בלה :) שלך מיכלי... סליחה, אפרתי :cool: (עזבו בדיחות אישיות)

בואי נעשה הסכם:

את לא יכולה להגיד ``עזבו בדיחות אישיות.`` את פשוט לא יכולה. קודם כל, זה לא נכון להגיד (לכתוב) ככה, את לפחות צריכה להסביר לאן הבדיחות עזבו, שנדע לשלוח להן איזה אי-מייל מדי פעם, ואם הן בדיחות שלך אז גם זר פרחים בתודה על כך שהן עזבו. את לא יכולה לכתוב ``עזבו בדיחות אישיות`` בפורום תיכוניסטים. בואי נתעלם מהעובדה שזו הודעה אישית, כי הרבה כבר עשו את זה לפנייך. אבל את לא יכולה לבקש מאיתנו לעזוב כי אלו בדיחות אישיות, אם הן אישיות אז אל תפרסמי אותן בפורום, את לא חושבת שזאת חוצפה לפרסם משהו אישי ולבקש מכולם לעזוב כי את לא רוצה שנקרא?! חוצמזה שאם תמשיכי עם ה``מיכלי/אפרתי/סטס`` הזה מישהו עומד להקיא מפאתטיות. מישהו. או מישהי, לצורך העניין. (ומי בכלל קורא לעצמו סטס? מה השם המקורי שלו, סטטיסיטיקה?!) דולצינאה.

dominik

New member
כל העובדות על סטס (עצוב אבל נכון...

עד כמה שאני יודעת, סטס זה קיצור של סטניסלב (איזו מסורת רוסית עתיקת יומין..), נכון? אני מכירה מישהו שקוראים לו סטס, והוא כרגע מתלבט אם לעברת את זה לסתיו או ליוני. (יוני כמו החודש, זה שמתחרז עם ``עיוני``).

לקח

New member
בהזדמנות זו...

החלטתי לקחת טרמפ ולהצטרף להצטרפות של אפרת, וגם אני מצטרף... היי! מה קורה? אני לא אמסור יותר מידיי פרטים... ברוכים הנמצאים!!! ;-p

AirOHead

New member
אפרת וכולם...

תגידו מה יש לכולם מהסנטר?!!?!? 15 שנה גרתי שם ולא הייתי במקום הזה יותר משעתיים... איך אפשר להיות שם כל כך הרבה? אנשים אתם צריכים להבין את הפיגור... היא מהגימנסיה מותר לה דרך אגב את מכירה אנשים מי``א??????????

MajoR_ToM

New member
קודם כל .....

שמח לברך אותך על טעכם מוזיקלי חביב אכן NOFX היא להקה משובחת למדי נקש ובן - מהלג`דרי .... חח ``בן השמן `` :) אני בא לפעמים לסנטר קוראים לי ארכדי אז אם פעם ניתראה תידעי שזה אני

nofx_girl_

New member
אנא הרשו לי להגן על כבודי...H-)

HEY [again] EVERYONE! אני מתחילה בזה שכבר הספקתי למצוא בכם כמה חסרונות ,אנשים לא נחמדים שכמוכם: 1. יש לכם בעיות עם הסנטר- נאבה.......לכו תזדיינו בשקט... 2. יש לכם ע-ד-י-ן בעיות עם מיכל... תמותו אמן... 3. למה לעזאזל אתם שופטים בנאדם לפי 10 שורות שהוא כתב ולפני שבכלל ראיתם אותו?! בזה סיימתי, רק למסור כמה דברים לפני סיום יהיה נחמץ : MAJOR TOM - כן , זה סטס הזה... ו...נתראה כנראה בסנטר בזדמנות זהו , ביי אנשים LOVE אני

למעלה