HELLOOOOO!!!!!!!

jul6865

New member
HELLOOOOO!!!!!!!../images/Emo13.gif

אז זהו אחרי שהלחצתי אותכם ואותי יותר.....הגענו בשעה טובה ל-4 ימים לפני הניתוח!!!!! וואו אני מתרגשת!!!! ביום שני 14.4.(בבוקר כנראה- אני אדע זאת רק ביום ראשון)אעבור ניתוח תיקון מעקף קיבה, בהדסה הר הצופים. מקווה מאד שאתם תתמכו בי מרחוק.....אפשר להתקשר אליי בטלפו: 0522600235 היו לי גם המון שאלות למרות ש"הייתי בסרט " הזה לפני כ-3.5 שנים עם הטבעת.....כמו מה להביא לבית חולים כמה ימים מינימום אני אשאר ועוד.אני מקווה שמעוקפים כמוני תוכלו לענות לי.האם יהיה לי נוח למשל לקרוא מגזינים, ספרים .האם כדאי להזמין טלויזיה לחדר (אני מכורה לטלויזיה....) אשמח לדבר איתכם גם בסוף שבוע זה וגם ביום ראשון אחרי הצהרים. להשתמע ג'וליאנה

לילית462

New member
שיהיה בהצלחה ../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

ג'וליאנה האם כבר נפגשת עם דיאטנית, האם התחלת את התוכנית והשינוי ?

בהצלחה

ולגבי טלויזיה אני מכורת טלויזיה ולניתוח שלי (לא מעקפים) ועוד איך הזמנתי. בטח שאפשר לקרוא מה שאת רוצה - בטח לא ביומים הראשונים כי תהיי רדומה ולא יהיה לך סבלנות אבל אחר כך זה מה שהציל אותי בשעות שמתתי משיעמום ביחד עם סריגה ורקמה שגם הביאו לי אחרת הייתי משתגעת. וכשכבר היה מותר לי לרדת מהמיטה שרצתי במועדונית של הקומה בכירורגיה יחד עם יתר החולים אז כבר היה לי גם חברה וגם טלויזיה ואפילו מחשב אם רציתי.

° זואי °

New member
שיהיה בהצלחה

מהכרות אישית של חלק מהרופאים שם ושל המקום (אמא שלי עבדה שם מעל 30 שנה), את בידיים טובות. אם את מכורה לטלויזיה, אז מה בכלל שאלה אם להזמין טלויזיה או לא? כאילו ברור!

jul6865

New member
היי בנות

מה בשבת לא כותבים??? מבשלים ועונג שבת ועניינים?? אז שיהיה לכן שבת שקטה ומהנה!!! תכתבו לי טוב???? ג'וליאנה

למעלה