Hello!!!!!!!!!!!!!!

Hello!!!!!!!!!!!!!!

אני סוניה מחיפה בת 19.9 אני חולה על הלהקה הכי מושלמת בעולם ועל הבנים הכי מקסימים ביקום=) (חח אני מדברת כמו בת 10 אבל חפיף לאהבה ללהקה אין גיל) כבר 9 שנים
שמעתי את GET DOWN לפני 9 שנים בהרקדה בבית ספר יסודי שלנו ונדלקתי קשות לא ידעתי איך הם ניראים אפילו=) אחר כך אחרי כמה זמן ראיתי אותם באם טי וי=) בהתחלה אהבתי הכי את ניק אבל כבר ממזמן אני אוהבת את כולם באותו מידה אני מאמינה שכל אחד מהמם מיוחד ולכל אחד יש את היופי והמקסימות שלו=)
בקיצור לפני כמה שנים כתבתי פה כמה הודעות ומאז נעלמתי חחחחחח אז אני אנסה להצטרף הפעם ואנסה להיכנס לפה כמה שיותר הרבה:) מה אתם אומרים
אם בא לכם לדבר איתי מחוץ לפורום אז כתבו לי: ICQ: 124390121 MSN: [email protected] כתבו=)

Shiri from the block

Active member
ברוכה הבאה../images/Emo24.gif אני שירן, בת 17 ו-11 חודשים ממעלה אדומים../images/Emo13.gif. ואת בהחלט מוזמנת לכתוב פה כמה שיותר../images/Emo140.gif

Eti No Name

New member
וולקום../images/Emo140.gif ../images/Emo14.gif

אני אתי בת 16 מרחובות
אני בטוחה שתהני פה

Miss Kitty

New member
האא!!

ידעתי שהיית פעם בפורום!! גם הכינוי שלך וגם השם שלך היו לי כל כך מוכרים כשראיתי הודעה שלך בפורום אוונסנס לפני כמה זמן.. אני שני, בת עוד מעט 18..
ברוכה השבה לפורום!

ברור שאני זוכרת אותך!!!!!

את גם פה????חח איך זיהית אותי?
מממ גליוש מה הכתובת של האתר שלך ושל הפורום? אני פשוט בוינדוס של אחי רוב הזמן עכשיו וכן לא שמור אצלי בפאפוריט את הכתובת אגב מה המצב?

bsbgirl

New member
לא יודעת

המחשב שלי עבר פירמוט ולא עדכנתי מלא זמן ואז כנראה המנהלת שרת שלי מחקה את האתר כי הוא לא עודכן

orbu7

New member
שלום לך

קודם כל שלום לך וברוך הבא שמי אור ואני בן 15 מהרצליה ואני זכר. ראיתי את הודעתך על השיר GET DOWN שהיה בבית ספרך. הרשי לי לספר לך משהו דומה במסיבת פורים שהייתה השנה אצלי בביהס אני שרתי את WEVE GOT IT GOING ON המופע שלי זכה להצלחה רבה וקיבלתי מחיאות כפיים+מחמאות טובות. שרתי אגב מול כל הבית ספר שלי זה לא מדהים? ואני לא התביישתי לשיר. בעקבות זאת כשנודע לי על מופע כשרונות צעירים השתתפתי גם בו אבל לא שרתי שיר של בקסטריט אלא של בלו FLY BY ולא תאמיני אבל על פי החלטת השופטים הגעתי מקום שני!!!! אם את רוצה לכתוב/להגיב את מוזמנת להיכנס למייל שלי שהוא [email protected]

למעלה