לדעתי סיסטים סבבה וקרידל זה פוי /= אבל זו דעתי
D DanieLushka New member 11/4/05 #25 סיסטם נחמדים.. אבל אם נדבר על קריידל.. פי כדאי לא לדבר \: הסולן לא יודע מה זה גרואלינג, הוא פשוט נשמע חצי מת, זה כל כך מעפן|:
סיסטם נחמדים.. אבל אם נדבר על קריידל.. פי כדאי לא לדבר \: הסולן לא יודע מה זה גרואלינג, הוא פשוט נשמע חצי מת, זה כל כך מעפן|:
פ פונצית גירל האמיתית New member 11/4/05 #16 נמממ HIM זאת הלהקה היחידה מהרשימה הזאת שאני אוהבת, אבל או וול. תשמע סונטה והלווין. (sonata arctica, helloween)
נמממ HIM זאת הלהקה היחידה מהרשימה הזאת שאני אוהבת, אבל או וול. תשמע סונטה והלווין. (sonata arctica, helloween)
B Blade Of Fire New member 11/4/05 #18 אני יודע למי אתה דומה! יש לי איזה קליפ מאגניב של שני לא שפויים שעושים האדבאנדינג רצחני לצלילי שיר של סיסטם. אתה דומה לאחד מהםרק, רק יותר שחום! וסיסטם מזעזעים.. אל סובל אותם... וכך גם סאם41... רמשטיין וצ'ילדרן אני מאשר
אני יודע למי אתה דומה! יש לי איזה קליפ מאגניב של שני לא שפויים שעושים האדבאנדינג רצחני לצלילי שיר של סיסטם. אתה דומה לאחד מהםרק, רק יותר שחום! וסיסטם מזעזעים.. אל סובל אותם... וכך גם סאם41... רמשטיין וצ'ילדרן אני מאשר
I indian Punk New member 11/4/05 #20 אהה מכיר ואני גם בעצמי עשיתי את זה נתפס לי הצוואר לאיזה יומיים קליפ עצבני
D DanieLushka New member 12/4/05 #37 למה לשלוח? קבל לינק http://www.chilloutzone.de/files/04080202.html זה אחד הטובים
L Lost Anni New member 11/4/05 #30 לאברט.. לאברט- פירסינג ב*סנטר*, עכשיו מה שיש לבחור הזה [ברוכה הבאה אגב.. ] זה ביכלל ליפרינג ולא לאברט... ליפרינג- פירסינג ב*שפה*, לא ב*סנטר* אלא ב*שפה* לכן יש הבדל בין לאברט לליפרינג
לאברט.. לאברט- פירסינג ב*סנטר*, עכשיו מה שיש לבחור הזה [ברוכה הבאה אגב.. ] זה ביכלל ליפרינג ולא לאברט... ליפרינג- פירסינג ב*שפה*, לא ב*סנטר* אלא ב*שפה* לכן יש הבדל בין לאברט לליפרינג
L Lost Anni New member 11/4/05 #31 -אלא אם כן.. אלא אם כן הוא עשה לאברט ושם בו חישוק, מה שלא ניראלי לי..
D DanieLushka New member 12/4/05 #38 שמע גם לברט זה בשפה זה דבר ראשון, זה ממש אבל ממש לא בסנטר.. בשפה הפנימית... וליפרינג לברט אותו חרא\: אם הוא ישים בארבל פתאום זה ייחשב לברט כך ש..
שמע גם לברט זה בשפה זה דבר ראשון, זה ממש אבל ממש לא בסנטר.. בשפה הפנימית... וליפרינג לברט אותו חרא\: אם הוא ישים בארבל פתאום זה ייחשב לברט כך ש..