HELLO!

T a m a r i t

New member
HELLO!

היי אנשים מגניבים ... תראו יש לי רשיון שנה ובא לי על ג'יפ סופה קצר כזה יפה עם תוספות נחמדות ... (אתם יודעים!) ואנשים אומרים לי שקשה לנהוג עליו .. האם זה כך העניין? ואם לא האם מישהון מכיר ג'יפ כזה למכירה ? במחיר סביר... תודה מראש...

edyc

New member
קשה לנהוג על סופה?

מה הכוונה בקשה? יש הגה כח כמעט בכל סופה ... הדוושות קצת יותר קשות משל רכב פרטי ממוצע וההרגשה פחות בטוחה משל רכב טוב. כמו כל רכב שטח. אחיזת הכביש פחות טובה אבל לא משהו שאי אפשר להסתדר איתו, אחרי שמכירים קצת את הרכב מתרגלים. אמנם אני משוחד כיוון שאני מוכר סופה ... אבל זאת לא הסיבה לא לקנות סופה. ויש לי אחת קצרה למכירה ... פרטים בחתימה. אדי

T a m a r i t

New member
פיששש

רגע רגע ... לא אכפת לי שאתה משוחד - אבל למה למכור בובה?? סתם - תראה יש לי שנה רשיון אני בת 18 וחצי והחלום שלי .. "חלום" (לא צריך להיסחף)... אבל בא לי על הג'יפ הזה כבר דיי הרבה זמן בכל מקרה אני לא מבינה בזה הרבה .. אבל יש על מה לדבר ... נ.ב אהבתי את עניין החתימה.. חח

edyc

New member
למה למכור? סיפור ארוך ../images/Emo13.gif

את הסופה קניתי בגיל לא הרבה יותר מבוגר משלך ... עוד שאלות? אדי

yamgal2

New member
שלום לך

לי יש סןפה למכירה שנת 93קצרה סגורה ולבנה מוגבההת עים קשת היתהפכות+כננת וורן 9000 מאושרת ברישיון כולל צמיגים רכבים הרכב במצב טוב זהו הרכב האישי שלי רותם מחדרה 052 644724.

server911

New member
אני לא משוחד, וזה אחד ה - ג'יפים ה

המעולים שקיימים, למרות שהג'יפים האלה הולכים ומתיישנים, יש להם מבנה חזק . קצת גבוה יחסית לרוחבו אבל מי ששולט ברכב - יסתדר גם עם זה

ofeklior

New member
סופה וכל מה שמשתמע

יש פה חבר בפורום במקרה גם חבר טוב ברשותו:- סופה 95,מוגבהת ,קצרה,מכוננת,וקשת התהפכות צמיגים רחבים ברשיון,דנה 44 ועוד כל מיני דברים תמורת .....דבר איתו 052644724-רותם

למעלה