Hello

GoGo7771

New member
Hello

אחר הצהריים טובים.

כבר תקופה ארוכה שאני צופה בפורם הזה ונהנה לקרוא את ההדעות והתגובות של משתתפי הפורום. אני חי באנגליה כבר מעל 10 שנים וזה תמיד נחמד לראות שבמדינת ישראלת ללא שלג יש קהל שמשוגע על הספורט. הרי בתוך תוכנו עם כל הכיף שיש בקיץ אנחנו סופרים את הימים עד שהחורף מגיע המספיק שלג נערם על מנת שנוכל לתפוס את המעלית הראשונה להר.

השבוע הוספתי את הצעצוע הזה לאוסף, אני סופר את הימים עד שאני יוכל לעשות קפיצת סוף שבוע לאלפיםץ בינתיים כל שנותר לי זה לקחת את הצעצוע החדש ל indoor slope (לא יודע איך אומרים את זה בעברית) ולדמיין שאני באלפים. הטמפרטורה בפנים דומה, השלג לא כל כך.

marceloros

Member
מנהל
שלום וברוך הבא למעגל הכותבים

ונעים מאוד.
הייתי מתרגם לסקי באולם? אולי מסלול מקורה?
&nbsp
אני לא מבין בבורדים אבל נראה יפה.
איך קופצים לסופ"ש אצלכם? טיסה? ברכבת לצרפת?

GoGo7771

New member
סופש

בוקר טוב.

תלוי בכמה ימים מדבר. בדרך הכי קלה לדעתי זה טיול מאורגן באוטובס. יוצא מלונדון 17:00 חמישי, מגיע למריבל שישי ב 8 בבוקר.
סקי שישי,שבת,ראשון עד 15:00. 17:00 יוצא חזרה לאנגליה חזרה למרכז לונדון 9:30 בבוקר 10 חזרה למשרד.

אפשר גם טיסה אבל לדעתי באוטובס זה יותר פשוט מבחינה לוגיסטית.

marceloros

Member
מנהל
תודה על התשובה

אבל רגע וסליחה על הבורות, חח, ארגנטינאי...מבחינת אנגלים מתמצא רק בשערים ביד...איך האוטובוס עובר את התעלה?
מעבורת? כי הרכבת במנהרה מעבירה רק מכוניות וזה גם יקר למיטב ידיעתי.

marceloros

Member
מנהל
נחמד ומעניין

חשבתי שהמרחק הרבה יותר גדול מתחת לים

מה הכוונה מדינת ישראל ללא שלג?

החרמון דורג כאחד ממאה אתרי הסקי הטובים במזרח התיכון!

GoGo7771

New member
חרמון

כבודו של החרמון במקומו עומד. אני עדיין זוכר את שעורי הסקי הראשונים שלי. התחלתי בגיל 3 ונסיעות לחול לא היות זולות כמו בימינו.
אין דבר שישמח אותי יותר מנסיעה לחרמון ליום של סקי, אבל לצערי לתכנן נסיעה לארץ עם ציוד סקי ולהיות בטוח שירד מספיק שלג זה מתכון לכישלון.

ביום ראשון עשיתי סיבוב על הצעצוע החדש, IT IS SOOOOOO FAST

זה נאמר בצחוק, באירוניה.

דרך אגב, איפה האתר בתמונה? שואלים מפעם לפעם בפורום על מתקנים כאלה.

marceloros

Member
מנהל
נראה לי אני אקשיב לבת הקטנה שלי

לנסוע ללונדון, כלומר אנגליה, במקום כל רעיון אחר

למעלה