hello

hello

מה שלומכיייים? אני סתם שמועת לי את הדורז ונהנית
פשוט אוהבת אותם!!!
אממ זהו, מה איתכם? יש פה ביכלל מישהו?

גלי®

New member
יש, בטח שיש ... רק החום הורג אותי

ומוציא לי כל חשק לעשות משהו ... איזה כיף לrainbowgirl , היא באנגליה עכשיו ...

Julia L

New member
שלום, אני נוסעת

אני לא רוצה שתלוו אותי הלאה לא שיש לי אשליות בקשר ללונדון לונדון לא מחכה לי גם שם אהיה לבד אבל בלונדון יש יותר סרטים בלונדון מוזיקה טובה בלונדון טלוויזיה מצוינת בלונדון אנשים יותר אדיבים כך שהיאוש נעשה יותר נוח אתה מבין היאוש נעשה יותר נוח

Julia L

New member
אתם חושבים

שיש קשר בין נושא הפורום ובין זה שרוב החברים בו רוצים לחיות בלונדון?

גלי®

New member
זה לא שהייתי רוצה לחיות בלונדון ,

האוכל שם כמו האנשים (חסר מלח ופלפל) , אבל אם אפשר היה לקבל חלק ממזג האויר שלהם לכמה ימים , הייתי שמחה מאד... *גלי - שמנסה להחליט מה היא יותר : יותר עצבנית או יותר מזיעה*

חחחח

גמני מתעבת את מזג האויר פה! אבל אני שונאת קיץ בכלליות, לא משנה איפה..
הייתי רוצה לחיות בלונדון כי היא פשוט מדהימה!!

dylan

New member
או לונדון, לונדון..../images/Emo72.gif../images/Emo121.gif../images/Emo47.gif

אני מת על לונדון.. אבל הייתי רוצה לחיות בכפר קטן בסקוטלנד (ששם אגב, ולא בהולנד (DUKE) חיים האנשים הכי נחמדים בעולם
) ומדי פעם לבקר בבירת הממלכה..

p a c h a

New member
בלי שום קשר

ללגור בלונדון זה עניין של מורשת של מולדת של איכות חיים אני פשוט חוגגת מזה שאני בריטית!!!

TheDUKE

New member
לאאאאאאאאאאאאאא

אני מת לחיות בהולנד... יש שם את האנשים הכי יפים וטובים שקיימים!! חיוכים פזורים על כל הארץ...

דוכס! מותק! יש לך חברה??

אוקיי! אני יודעת שאתה לא מכיר אותי ובטח חושב שאני מטורפת.. אבל נראה לי שמצאתי לך מישהי....לא אני חברה שלי! אז אז...יש לי רק כמה שאלות כדי שאני אהיה בטוחה... איזה מוזיקה אתה שומע? איפה בהולנד אתה רוצה לגור? בן כמה אתה? מאיפה אתה? ויש לך חברה?... תאמין לי דניאל החברה שלי היא הילדה הכי יפה ומקסימה בעולם ואם אתה מה שאני חושבת שאתה.....יהיו לנו המון ילדים במזל טוב!! חיחיחי...סתם לא להגזים..:)

Julia L

New member
וגם בגלל

ששם תוכל ללכלך את הריאות במה שבא לך. אבל זה באמת לא עקרוני... אני התכוונתי לזה שכולם פה רוצים לחיות במקום אחר מזה שהם חיים בו עכשיו.

תאמת

אני אוהב את סקוטלנד. אמסטרדם זה סתם מקום המוני לסאטלנים ו99 אחוז ממי שנוסע לשם זה רק בשביל זה (ולא משנה מה יגידו לי אי אפשר לשנות את זה) חרא מקום שבוע שם זה מספיק אוןלי שבועיים גג אחרי זה כבר הכל דאונים מסריחים וזה נהיה זבל. יש בסקוטלנד אוויר וזה לא המוני וזה טוב. סמים יש גם בארץ.

כל-כך נכון..!!!!

אתה מזה צודק....סקוטלנד פשוט אחלה מקום!!! אני מתה לחיות שם! ולפתוח פאב!! פאב משלי!! ושהמצריות ילבשו חצאיות בצפר קצרצרות וחולצות כפתורים עם מחשוף נדיב!!! הכל ירוק בסקוטלנד!! זה המקום שכל האומנים הגדולים האלה שעשנו סמים ושתו כל הזמן ועשו אחלה מוזיקה הולכים למות בו!! זה כזה אחלה...:)

TheDUKE

New member
אוזני שומעות תיכנוני מוות?

למה אנשים תמיד ממהרים לתכנן את המוות לפני שתכננו את חייהם?

למעלה