Hello!

הדרקולה

New member
Hello!

שלום לכולם
אני הדר, בת 14 מרעננה. אני אוהבת את אואזיס כבר די הרבה זמן אבל עד החודש-חודשיים האחרונים זה היה רק הלהיטים. בזמן האחרון התעמקתי יותר, והספקתי לשמוע כבר 4 אלבומים [אחד מהם אוסף] - יצירות האומנות מורנינג גלורי ודפינטלי מייבי. שמעתי גם את כל בי היר נאו ודה מאסטרפלאן אבל פחות אהבתי. האלבום האהוב עלי כרגע הוא מורנינג גלורי, פשוט דבר מדהים, אני יכולה לשים אותו במערכת ולשמוע אותו מלא מלא מלא פעמים ולא יימאס. את שאר האלבומים יש לי רק על המחשב אבל אני די בטוחה שאני אקנה בקרוב את דפינטלי מייבי. אני מכירה את נואל וליאם גלאגר כמובן. אבל את שאר החברים.... לא ממש=/ אני אשמח לעוד פרטים על הלהקה ולהמלצות על עוד אלבומים... (אם אני לא טועה יש את "דונט בליב דה טרות'" ו"הת'ן כמיסטרי"?) נעים להכיר.

sok777

New member
היי הדר!

מה נשמע? אז.. את מצטרפת לפורום? אם כן - ברוכה הבאה!
אם אני לא טועה היית פה והמלצתי לך מה לקנות, לא? בכל מקרה- אני שמח שהעמקת באואזיס. את מוזמנת לשאול מה שאת רוצה ואני אענה. בקשר לאלבומים, חוץ ממה שאמרת יש באמת את Don't believe the Truth ואת Standing on the Shoulders of Giants. ויש גם את Familliar To Millions שזה אלבום של הופעה מוקלטת. הכל מומלץ, כמובן. בקשר לחברי הלהקה, חוץ מנואליאם יש את Gem Archer, הצטרף בשנת 1999. הוא גיטריסט. יש את Andy Bell, גם הצטרף ב99 והוא הבסיסט של הלהקה. המתופף הוא זאק סטארקי, הבן של רינגו סטאר, שהצטרף ב2005.

אבל היא אמרה את זה בסוגריים-

"(אם אני לא טועה יש את "דונט בליב דה טרות'" ו"הת'ן כמיסטרי"?)" ובהודעה שלך כן כתבת את Don't believe the Truth אז חשבתי ששכחת לכתוב גם על Heathen

sok777

New member
אהה..

חח
כן אין לי מושג למה אמרתי את דונט בליב בכלל. אמרתי 'חוץ ממה שאמרת' והתכוונתי גם אל שני האלבומים בסוגריים כאחד מהדברים שהיא אמרה... :)

cmpo

New member
../images/Emo109.gif ברוכה הבאה../images/Emo24.gif

מור, בת 16 .. . הגעת למקום הנכון ^__^

Noelit

New member
הדר?

הדר פרת?! חחחחחחחחחח זו מיכל חזני:) הצטרפתD: (אם זו את. יו, אם זו לא את אז יצאתי מטומטמת!). איזה כיף. מי שלא הבין- הדר היא חברה שלי מרעננה, והיא מגניבה.

Noelit

New member
אני לא ממש מתה על פורומים..

אבל זה אואזיס!!!D: באמת לא ידעת שאני כאן?XD הייתי בטוחה שאמרתי לך מתישהו. כולם לדעת שהדר שומעת אואזיס בזכותי!!!!!! (אני גאה בעצמי
)

למעלה