אתם רק מחמירים את המצב
5 5 0 6 New member 24/7/04 #24 הוא לא ממש בא והציג את עצמו. לי זה לא נראה כמו הודעת "חדש", ולכן הגבתי כמו שהגבתי. לי זה נראה כמו ספאם, במיוחד כי זו הפעם הראשונה שאני רואה אותו כאן.
הוא לא ממש בא והציג את עצמו. לי זה לא נראה כמו הודעת "חדש", ולכן הגבתי כמו שהגבתי. לי זה נראה כמו ספאם, במיוחד כי זו הפעם הראשונה שאני רואה אותו כאן.
5 5 0 6 New member 24/7/04 #27 אמרתי לו שיילך להזד**ן.../images/Emo3.gif אבל להגנתי, זה באמת נראה כמו ספאם!
S Seiji New member 25/7/04 #30 לך להזד**ן בעצמך -.- אני כולה אומר שאני חדש פה. אם אין לך משהו נורמלי להגיד אז אל תגיב בשרשור הזה. fucking kapish?
לך להזד**ן בעצמך -.- אני כולה אומר שאני חדש פה. אם אין לך משהו נורמלי להגיד אז אל תגיב בשרשור הזה. fucking kapish?
ה ה מ ש י ח New member 25/7/04 #31 אודי!!!!!!!! למחוק!!!!!!! היום!! אני לא רוצה לכלוך בפורום האהוב עליי, שמעתם?! דיר באלאק!!!! אנחנו שמחים באמת שהצטרפת ובוא נתעלם מהכל ונפתח דף חדש, בסדר? הנה ממני
אודי!!!!!!!! למחוק!!!!!!! היום!! אני לא רוצה לכלוך בפורום האהוב עליי, שמעתם?! דיר באלאק!!!! אנחנו שמחים באמת שהצטרפת ובוא נתעלם מהכל ונפתח דף חדש, בסדר? הנה ממני
A amitasafzabida New member 25/7/04 #32 הני? ../images/Emo7.gif. מה עשיתי? ו.. תלמד לשרשר!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!.
הני? ../images/Emo7.gif. מה עשיתי? ו.. תלמד לשרשר!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!.