hello there (-:

MegadetH

New member
hello there (-:

מה קורה אנשים? אז ככה... אני די חדשה פה.. קפצתי בהמלצת חברה (וכאן הילה ``Mega~Moon`` נכנסת לתמונה... (-; ) שמעתי שיש לך (עומר) אחלה פורום! (-8 או קיי... אני מנחשת שהשאלה הבאה כבר יצאה לכם מכל החורים אבל בכל זאת אשמח אם תענו.. אני רוצה לקנות גיטרה קלאסית... ואני צריכה לדעת כמה פרטים: * איפה (באיזור הצפון) אפשר לקנות גיטרות נחמדות... * מהם המחירים לגטרות באופן כללי (אני לא מחפשת משהו פיצוצי כזה כי אני בעיקרון רק ``מתחילה בעסק``) אבל משהו סביר יהיה נחמד * ואיזה דגמים\חברות הייתם ממליצים עליהם... תודה! Peace ya all! MegadetH (-:

MegadetH

New member
וכמובן... מזל טוף! (-8

לקורט! איזה כיף לך שאתה בן 18 (וארבעה ימים- חשוב לציין! (-; ) מזל טוף לך! (-: ו- enjoy!

אוקי

יש כמובן בתקליטור גיטרות, 280 ש``ח אם משלמים באשראי ו260 אם במזומן. באופן כללי גיטרה קלאסית יכולה לעלות יקר מאוד (תלוי איזה, גיל, עץ וכ`ו וכ`ו) וכל גיטרה קלאסית היא פחות או יותר אותו הדבר. בקלאסיות זה לא כל כך חשוב. ותודה :)

jason newsted

New member
גיטרות קלאסיות...

אוקיי אז ככה.. גם אני התחלתי עם גיטרה קלאסית (מי לא) מחברה יפאנית או גרמנית GOD KNOWS WHAT.. שקוראים לה קורסה ... מאוד לא ממולץ... בכל מקרה אם גיטרות קלאסיות אז לדעתי פרל הרבור... ואם את מחפשת משהו שנשמע טוב אז גיטרות ספרדיות הם הכי טובות.. ואגב אני כן שומע איירון מיידן..

KamikazA

New member
אל תקשיבו לו ! ....(סתם)

עכשיו באמת אל תיתקרבו לקלאסיות של פירל ריבר כי הם לא נוחות ובכלל כללי לא משהו אני ממליץ על קלאסיות של yamaha כדוגמאת דיגמי ה: c-40 או שאר דיגמי ה cg

*אריאלה*

New member
תחליטו חבר`ס- B-)

פרל הרבור, או: פרל ריבר אישית השני נראה לי יותר הגיוני... לא? 8-p

אפצ~י

New member
אהמממ B-p שאלה שרירותית....

מה ההבדל????? בורה חסרת השכלה שכמותי... B-p

MegadetH

New member
איזה חמודים! תודה...

לכל מי שהגיב! עכשיו... מי שהמליץ על גיטרות... מה הם המחירים של גיטרות מהסוג הזה... ועומר... אין עוד איזה חנות באיזור (כרמיאל והצפון...) עם מבחר גדול יותר? אולי יש איזה משהו בקריון (כי אני אהיה שם ביום ראשון אז אני אוכל לבדוק..) (thanx a lot (again MegadetH! (-8

כמובן, יש את מיקס

אבל אף פעם לא הייתי שם. ויש את כלי זמר הגנבים ימח שמם בחוצות המפרץ. במיקס אני לא יודע מה יש, בכלי זמר אני לא חושב שיש במחיר כזה.

MegadetH

New member
מיקס זה בקריון?

או קיי! נחמד... אני אקפוץ לשם! ו... ``כלי זמר הגנבים ימח שמם..`` איזה שנאה לחנות... זה מבוסס על טראומת ילדות? (-; כן... שמעתי מהילה *אריאלה* שהם ממש יקרנים! אז או שאני אקנה בתקליטור או איפה שהוא בחיפה... איזה כיף! תהיה לי גיטרה! (-: אוהבת MegadetH (-B נ.ב: בפסטיבל הרוק... ההופעות של כל האומנים (Pantera לני קרביץ, צ`ילי פפרס, foo fighters מי עוד ד``א?) הן נפרדות נכון? כל יום מישהו אחר... אז מה ה``מערכת שעות`` של ההופעות? מי מפה הולך?

jason newsted

New member
מיקס...

מיקס זה כן בקריון... אני קניתי שם את המגבר שלי... אבל יש להם גיטרות מחברות מוזרות שמי לאזעזל שמע אליהם... החברה היחידית שאני מכיר שם זה פיבי..

KamikazA

New member
כן זה אני

ראיתי אותה...היא מצב מצויין יש לה צליל מצויין וביררתי כמה היא עולה חדשה אז זה בין 600-700 שקל אבל באינטרנט מוכרים אותה ב150 דולר

אז כמו שאמרתי בICQ

קח אותה. אני קניתי גיטרה קלאסית ב150, והיא שווה הרבה יותר מ150... והיא משנות השבעים

Hell is beige

New member
בטח שזה חשוב

אם יש לך פול ריוור אז חבל עלייך לי יש Yammaha CG100A והיא פצצה. אני אוהב לנגן עליה יותר מעל החשמלית שלי.

Yoni16

New member
שלום שלום

היי מה נשמע? גם אני חולה על מגהדת` יש לי את כל הדיסקים מה הICQ שלך?

MegA~MooN

New member
:p איזה כיף לך!! :p

אני ח-ו-ל-ה על מגהדת`!!! אבל אין לי אף דיסק שלהם... :-( יש לי איזה 2 דיסקים צרובים ועוד כמה שירים במחשב, כי אני מורידה הכל... איזו להקה ענקית!!!!! יש סיכוי שהם יבואו לארץ מתישהוא (please please please please please)??

MegadetH

New member
הילה אחוקתי!!!!

MegadetH rules!!!! גם לי אין שום דיסק שלהם אבל יש לי מחשב מפוצץ בשירים מדהימים שלהם! אני מאוד מאוד מאוד מקווה שהם יקפצו לאיזה ביקורון בארץ! ואם כיין אז אני בטוח אהיה שם! האי סי שלי הוא: 111959817 love MegadetH (-: שנוסעת ביום ראשון (אולי) לקנות גיטרה! (-8 wish me luck!

הרשו לי להביע דעתי.... B-)

בעיקרון TRUST זה השיר הכי יפה, השאר.... לא מתה עליהם אם כבר NIRVANA יש שם יותר צעקות ;-p

למעלה