כי... היא סתומה טיפשה ו.. ו.. בלה.
H headless horseman New member 21/6/05 #22 ../images/Emo5.gif../images/Emo54.gif התמונה הראשונה טיפה מוזר..ומפחידה. אבל השנייה יותר טובה
T talia1 222 New member 23/6/05 #27 אני יכולה לנצל"ש? מיילו בראש 1! מיילו בראש 1! יש תמונה שלו וכתובים כמה פרטים שכבר ידעתי אבל מיילו בראש 1! *מתלהבת*
אני יכולה לנצל"ש? מיילו בראש 1! מיילו בראש 1! יש תמונה שלו וכתובים כמה פרטים שכבר ידעתי אבל מיילו בראש 1! *מתלהבת*
ל לוויתן ורוד New member 23/6/05 #31 אוממ..../images/Emo3.gif זה בראש 1 של השבוע אז עדיין אפשר לקנות.... לא?
O o0Invisible0o New member 23/6/05 #34 ../images/Emo9.gifבהצלחה עם זה! אם את משיגה, נשמח אם תסרקי לנו.. שאני אוכל ללכלך עליו עוד קצת.. *בורחת*
../images/Emo9.gifבהצלחה עם זה! אם את משיגה, נשמח אם תסרקי לנו.. שאני אוכל ללכלך עליו עוד קצת.. *בורחת*
ל לוויתן ורוד New member 28/6/05 #39 בקשר לשני הסרטים שלה....../images/Emo3.gif יש את SIN CITY ואת אחוות המכנסיים הנודדות(אגב-איך כותבים את זה באנגלית? כי זה לא תרגום מדוייק...או שכן? ) בכל מקרה-האם שני הסרטים הגיעו לDVD?
בקשר לשני הסרטים שלה....../images/Emo3.gif יש את SIN CITY ואת אחוות המכנסיים הנודדות(אגב-איך כותבים את זה באנגלית? כי זה לא תרגום מדוייק...או שכן? ) בכל מקרה-האם שני הסרטים הגיעו לDVD?