hello... is there anybody in-there.... Just nod if you can hear me.
B bobroni New member 19/5/08 #1 hello... is there anybody in-there....../images/Emo5.gif Just nod if you can hear me.
M Mika Rali New member 19/5/08 #2 There is no pain, you are receding. I have become comfortably numb. עשית לי חשק לפינק על הבוקר...
M Mika Rali New member 19/5/08 #6 ../images/Emo6.gif אני הולכת לעשות לך תחקיר בטחוני עוברת למדיה השניה לבדוק מה בדיוק קרה... שריפה אחי שריפה!
../images/Emo6.gif אני הולכת לעשות לך תחקיר בטחוני עוברת למדיה השניה לבדוק מה בדיוק קרה... שריפה אחי שריפה!
B bobroni New member 19/5/08 #8 עכשיו באים? עכשיו? את יודעת מה עבר עליי? את יודעת מה חוויתי .. ואת באה לך בשיא הבוקר ואומרת לי.."אני פה עכשיו," באמת ת-ו-ד-ה.. ברווווווווווווווווווווווווווווווור שזה נחשב..
עכשיו באים? עכשיו? את יודעת מה עבר עליי? את יודעת מה חוויתי .. ואת באה לך בשיא הבוקר ואומרת לי.."אני פה עכשיו," באמת ת-ו-ד-ה.. ברווווווווווווווווווווווווווווווור שזה נחשב..
B bobroni New member 19/5/08 #10 אני מבין שיש לי עסק עם 100% פולניה טהורה.. חחח אני מפחד להיכנס למלחמה איתך בתום הזה.. בכל זאת, אני מזוייף..
אני מבין שיש לי עסק עם 100% פולניה טהורה.. חחח אני מפחד להיכנס למלחמה איתך בתום הזה.. בכל זאת, אני מזוייף..
מ מיצה נבים New member 19/5/08 #11 כמעט 100% אם תשאל את האדום הוא יגיד לך שאני מיס פולניה, אבל בפועל אני 50%-50%
מ מיצה נבים New member 19/5/08 #15 למה פנדורה? הכל גלוי, אני לא מאמינה בלשמור דברים בבטן. טוב קצת, אבל לא יותר מדי זמן