HELLO !

eranglr

New member
HELLO !../images/Emo6.gif

Ani Be-london... because of that I can't write in hebrew.. because the font is not installed :) Anyhow - I found a bluetooth gps - the price over here is about 800-900 sekels which is very cheap... If you have any comments, please tell me. Thank's ,Eran.

2cookie

New member
הסבר יותר מורחב

4000 שקל על ניווט לווייני בארץ כל כך קטנה לא נשמע לי שווה במיוחד

mikeoreli

New member
נכון

אבל הוא יכול להשתמש בתוכנות אחרות שיכולות להראות לו איפה הוא כמו Ozi Explorer שהוצגה בפוקט פריק ויש עוד כמה שפועלות על מפות סרוקות או דיגיטליות. כמובן שזו השקעה, אבל כל אחד ומה שהוא רוצה. ערן, אל תשכח גם לקנות מטען לאוטו, כי השימוש בBT לאורך זמן פשוט ירוקן לך את הסוללה.

eranglr

New member
רבותיי - עברית בלונדון ../images/Emo9.gif

מצאתי מחשב שתומך בגופן עברי ! איזה כיף... עכשיו אני קצת אפרט את דרישותיי וקנייתי העתידית (מחר). המכשיר תומך בתקשורת בלוטות, המכשיר שברשותי הינו ה-5455. cookie היקר.. אומנם הארץ שלנו קטנה אבל הייתי מצפה שתענה תשובה עניינית יותר. עלות המכשיר כדרך אגב הינה כ-950 ש"ח. נתראה בארץ ערן.

2cookie

New member
מה כל כך לא ענייני בהערה שלי?

אתה חושב שניווט לוויני מצדיק בשבילך הוצאה של 4000 שקל? אם כן, אני לא חושב שמישהו בכלל צריך להעיר...

eyal171

New member
COOKIE אתה באמת לא עונה לו ענינית

הוא שואל ספציפית על GPS BT ולדעתי זה מחיר בהחלט סביר ואפילו טוב. לא ברור לי מאיפה הסקת שהוא ישלם 4000 שח על דסטינטור הוא לא אמר את זה אולי אבא שלו מנ"כל דסטינטור או שמשיג את התכנה בדרך אחרת
לסיכום ערן זה מחיר טוב ל GPS את השיקולים אם זה באמת נחוץ לך אני משאיר לך תהנה בלונדון ושמור על המכשיר שלי/שלך

2cookie

New member
תחשוב קצת... 900 שקל על מתאם

ועוד 3000 שקל על החבילה של הדסטינייטור... אבל לא משנה, אני מהשירשור הזה פורש

mikeoreli

New member
שאלה

לא הבנתי בדיוק למה התכוונת במחשב שתומך בגופן עברי. עכשיו, קנית את המכשיר, עם איזו תוכנה תשתשמש בו ?

eranglr

New member
תודה לכולם,../images/Emo9.gif

קניתי GPS במחיר 950 ש"ח, את התוכנה קיבלתי מתנה מחבר שעובד בתחום סיורי ג'יפים ולא צריך אותה יותר (לשאלתו של COOKIE היקר). בכל מקרה, יש לי כמה בעיות שאני מנסה לפתור עם הדבר הזה.. אבל בינתיים זה נראה בסדר גמור. ודרך אגב - אני כבר בארץ, מקורר מהקור האנגלי הזה !!

למעלה