hello!!!

wind and fire

New member
hello!!!../images/Emo53.gif

שלום לכולכם!!! אני מתעניינת בתופים מגיל 10(שזה איזה חמש שנים) אבל אף פעם לא מימשתי את זה בגלל שידעתי שאין סיכוי שאני אשיג מערכת... ובעצם הגורם הראשי הוא: הרעש!! איך שכנעתם את ההורים שלכם?? מה שעוד מעצבן אותי שכולם תופסים טרמפים עם עניין הרוק והתופים, וזה כאילו אני לא מקורית!! אני עוד אמרתי לאחותי שהנסון יצאו( אני יודעת שזה נשמע פתטי), אחותי רצתה "להקים" להקה אז היא אמרה שהיא תנגן בגיטרה ואני אמרתי בתופים!!! ואני עדיין רוצה !! ואני רואה חברים שלי לומדים לנגן ואני לא!!! HELP,I NEED SOMBODY! HELP, NOT JUST ANYBODY!! HELP!!!

danezeq

Member
למה את מחכה? לכי ללמוד!

לכי למורה פרטי / בי"ס למוסיקה תבדקי בדפי זהב - תחפשי המלצות - אם את מכירה מורים לגיטרה או לכלי מסויים תשאלי אותם אם הם מכירים מורים לתופים באיזור שלך אגב - ברוכה הבאה לפורום - תכתבי כאן הרבה! זאת פקודה
!

TimBuck2

New member
ווהו... נואשת...../images/Emo6.gif

סתם... בצחוקים, שימי לב לסמיילי הצוהל משהו.. זה מזכיר לי את הסיפור שלי, גם אני כמהתי לתופים איזה 3 שנים. אבל זה פשוט לא ממש יצא. חוץ מזה, ההורים שלי לא נשמעו כ"כ נלהבים. בחופש הגדול מצאתי מתופף (דרך האייסיקיו) והתחלנו לדבר על האפשרות שאולי הוא ילמד אותי. ההורים שלי עדיין לא נשמעו נלהבים- ואמרו שיהיה עלי לשלם על זה. אז---- הייתי צריכה למצוא עבודה! עד שמצאתי עבודה, ועד שקיבלתי כסף.... אבל! חודש שעבר התחלתי ללמוד, ולא- אין לי מערכת (כך שעניין הרעש הוא לא ממש פאקטור- למרות שההורים שלי לא נלהבים לשמוע אותי רוקעת ברצפה, במקום באס) אבל זה אחלה דבר ואשכרא הגשמת חלום. אני מקווה שאני אצליח לגייס בעצמי מספיק כסף למערכת (יד שנייה במקרה הטוב). בקיצור- זה ממש כיף, במיוחד אם את ממש רוצה את זה... בקשר למקוריות- באמת... זה לא ממש חשוב... נ.ב- עכשיו שיש לי מקלות ההורים שלי ממש מתלהבים מכל העניין...

דסדס

New member
היי

לכי ללמוד! השאר יסתדר לבד... תלמדי תהני תראי להורים שלך שאת רצינית בנושא ותנסי לשכנע אותם לקנות מערכת אחרי שתתופפי קצת זמן... אני עדיין מנסה לשכנע אין לי מערכת אבל מסתדרים... אני באופן אישי מתופפת בבי"ס (אני לומדת בבי"ס דרך המרכז למוזיקה של רמת גן)ואצל השכנים שלי (יש להם מערכת ואני מוזמנת תמיד)... אפשר לקנות פאד ולהתאמן עליו יסודות, אפשר סתם לתופף באוויר או לסדר חפצים בבית שיראו כמו מערכת ולדפוק עלהם, מאלתרים אל תדאגי אם את באמת רוצה ללמוד פשוט לכי ללמוד...
הדס

wind and fire

New member
תודה...

תודה על כול העצות... אני יודעת שאני נשמעת עצלנית, אבל אין לי מושג איפה להתחיל לחפש! עצם המחשבה של להתחיל לחפש מורה ומערכת והכול מפחידה טיפה, כי זה היה כול הזמן רעיון ותיקווה , ועצם העניין שאני אממש את זה ניראה לי רחוק !! זה כמו שילד קטן רואה בלון שהוא רוצה אותו , אבל הבלון הזה פרח באוויר וברח!! אני לא רוצה שהוא יברח!!!

danezeq

Member
זה בדיוק מה שקרה לי

שנתיים דחיתי את זה עד שערב אחד פשוט התקשרתי - אני לא אשכח את זה -קבענו לשבוע אחרי זה -ולמדתי שנה בקונסרווטוריון פשוט לא?
יאללה! תמצא עכשיו ב www.yp.co.il איזה בית ספר למוסיקה קרוב לביתך -נו! נו ! עכשיו! למה אתה מחכה? אל תדחי את זה - תיכנסי עכשיו - תקחי כמה טלפונים ותתקשרי מחר בבוקר! ותקבעי! יא עצלנית! המערכת תבוא עם הזמן

למעלה