כי... הם הומואים? ואתה כאילו לא סובל הומואים?
Y yuval moyal New member 15/6/06 #35 כי אמנים זה דבר מתוסבך ומלא אגו X_____X ממש חסר לי לצאת עם דרמה קווין כמוני ~.~
S SuperKeren New member 16/6/06 #42 מה פתאום../images/Emo128.gif מה זה שהם מוזיקאים או אמנים אומרים שהם לא אנשים טובים, שפויים או בעלי אינטיליגנציה בגרם הנורמה\גבוהה? מוזיקאים .
מה פתאום../images/Emo128.gif מה זה שהם מוזיקאים או אמנים אומרים שהם לא אנשים טובים, שפויים או בעלי אינטיליגנציה בגרם הנורמה\גבוהה? מוזיקאים .
C cohenet91 New member 16/6/06 #44 זה כן ../images/Emo9.gif וזה לא אומר שמוזיקאים זה לא סתם נו. אבל אולי לא קראת את ההודעות האחרות שלי ולא ירדת לסוף דעתי. פשוט תקראי ותביני למה התכוונתי. וחס וחלילה, רובם גאונם וגאונותם עולה על פיגורם. (אוי, יצאתי מפגרת )
זה כן ../images/Emo9.gif וזה לא אומר שמוזיקאים זה לא סתם נו. אבל אולי לא קראת את ההודעות האחרות שלי ולא ירדת לסוף דעתי. פשוט תקראי ותביני למה התכוונתי. וחס וחלילה, רובם גאונם וגאונותם עולה על פיגורם. (אוי, יצאתי מפגרת )
ח חנוש האחת1 New member 16/6/06 #45 ../images/Emo112.gifבקיצור, כמה שאינשטיין היה גאון, הוא היה מטורף לגמרי. משהו כזה