Hello

cohenet91

New member
הם כן! הם לוקחים סמים! ומתאשפזים

במוסדות לחולי נפש! ומתאבדים! מוזיקאים זה כן עם חולני. אבל מה היינו עושים בלעדיהם? את מוזיקאית?
לא ממש הבנתי את הריב שלהם, אבל אני לא חושבת שיש כ"כ מה להבין, הוא פשוט מטומטם.

../images/Emo204.gif אני סוג של מוסיקאית...

אני מנגנת פה ושם ושרה עוד שבועיים בסוזן דלל... אמ... אפשר להגיד ובהחלט ריב טיפשי

../images/Emo204.gif תודה../images/Emo9.gif

אני מנגנת לפי שמיעה על פסנתר והתחלתי לא מזמן על גיטרה

SHANY4E

New member
../images/Emo28.gifלא כולם!../images/Emo2.gif

לא, עכשיו ברצינות, אי אפשר להגיד כולם
חלק, וחלק, כמו כל דבר בחיים. אבל אני מסכימה איתך: מה היינו עושים בלעדיהם?

yuval moyal

New member
../images/Emo31.gif

אמנים הם קצת מתוסבכים, אבל בכלל לא מפגרים או מטורפים.

SHANY4E

New member
../images/Emo28.gif../images/Emo31.gif

מוזיקאים
....... סתם
גיטריסטים
@$$##%$$^ חסר תוכן

cohenet91

New member
את צודקת- מוזקים זה.. ../images/Emo99.gif

אבל כל אמן הוא מטורף באיזשהו מובן. נכון שלא כולם לוקחים סמים, מתאבדים וכו', אבל כולם... אממ מה המילה? כן, כולם קצת משוגעים. אתם יודעים מה, לא כולם, אבל הרבה מאוד. והאמנים הכי גדולים הם גם הכי לא שפויים, ועם עובדות אי אפשר להתווכח (יש לי כמה דוגמאות טובות אם אתם רוצים). בקשר למפגרים- ניקח לדוגמה את נואל- הוא מפגר. מה הוא מתחיל עם החרא הזה?! חוץ מזה, מוזיקאים נוטים לעשות דברים מפגרים. הם סוג של גאונים-מפגרים. ניקח לדוגמה את המורה שלי לפיזיקה. היא גאונה! אבל לפעמים היא מדהימה אותי ברמות הטמטום שהיא מסוגלת להגיע אליהן... ואתם לא חייבים להסכים איתי, אבל אל נא- אל תסקלו אותי

SHANY4E

New member
../images/Emo28.gifיש בזה משהו../images/Emo2.gif

במיוחד בקטע של גאונים-משוגעים
ואני יודעת איזה דוגמאות יש, אלוויס, דה דורס, מטאליקה, ועוד המון, אבל שימי לב שכמו שאת אמרת רובם הם אלה שהגיעו לפיסגה, שם איפה שהלחץ הורג, ושימי לב גם שהרוב הם מהעבר, כי בלי שום קשר, אני חוששת שבתקופתינו כבר לא תיהיה להקה שתגיע ל"פיסגה" כי כבר המוזיקה של היום היא הרבה יותר להקות שמגיעות לחברות שונות(איפה שלכל אחת יש את הפיסגה שלה), לא כמו פעם שהיו כמה להקות בודדות(כלומר פחות מהיום)והם היו עושות מוזיקה יותר פתוחה, לכל החברה. אבל נמ סטנו מהנושא
ואע כע! חס וחלילה לסקול!
, אותי אישית ממש מעניין הנושא הזה כולל דעות שונות
(מוזיקאים
)

cohenet91

New member
היום עושים מוזיקה פחות טובה ../images/Emo4.gif

לדעתי, בכל אופן. היא פחות מעניינת, יצירתית, שונה, מקורית. לדעתי, כן? אז המוזיקאים של היום הם גם פחות משוגעים. וגרר... מוזיקאים
אז מה אם הם מטורפים? טירוף רולז

cohenet91

New member
../images/Emo3.gif את יודעת מה את מזכירה לי?

היום יש את הפאקין טקס סיום הזה :-\:'(

למעלה