ו ולרי היחידה New member 24/5/06 #32 לא יכולה!../images/Emo9.gif הוא עסוק...... בלנשק וללקק אותי!!!!!!!!!
ו ולרי היחידה New member 24/5/06 #30 ../images/Emo172.gif../images/Emo172.gif../images/Emo172.gifוזהו! קבלו תמונה שלי!
ח חמוסה בהפרעה New member 25/5/06 #37 איזה כוסהההה../images/Emo6.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif
W WTR New member 24/5/06 #31 היי לך ! מצטערת אם זה פוגע, אבל שכחתי אם יש לך חמוס או חמוסה, ואיך קוראים לו/לה. יש לו/לה את האף הכי חמוד בעולם!!! וגם הכלב מקסים! שניהם מיוחדים! רציתי להגיד לך גם שאת מצלמת ממש יפה.. איזו מצלמה יש לך?
היי לך ! מצטערת אם זה פוגע, אבל שכחתי אם יש לך חמוס או חמוסה, ואיך קוראים לו/לה. יש לו/לה את האף הכי חמוד בעולם!!! וגם הכלב מקסים! שניהם מיוחדים! רציתי להגיד לך גם שאת מצלמת ממש יפה.. איזו מצלמה יש לך?
ח חמוסה בהפרעה New member 25/5/06 #38 אני זוכרת שאת אמרת לה פעם שבנות בנות 13 לא צריכות לדאוג לאיך שהן נראות.. איך את לא זוכרת אותה היא כבר דיי וותיקה חח
אני זוכרת שאת אמרת לה פעם שבנות בנות 13 לא צריכות לדאוג לאיך שהן נראות.. איך את לא זוכרת אותה היא כבר דיי וותיקה חח
ד דודון החמוסון New member 25/5/06 #35 ../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif הוא ממש יפה!!! הוא בן 3 נכון? וגם את ממש יפה !
N N a d a v 1 6 New member 25/5/06 #39 יאואוא איזה בונבון מקסימוןלב../images/Emo23.gif האף הזה דומה לאף של זיגי..וב נו מה שנשאר המאף של זגי מסכן אני אונס אותו מלא כבר אמרתי שיש לי חולה לאפיף הקטן והמתעטש שלהם) הוא קסי ממש כמוךך!\ גם אני פה לא לשכוח! אני נכנס הרבה
יאואוא איזה בונבון מקסימוןלב../images/Emo23.gif האף הזה דומה לאף של זיגי..וב נו מה שנשאר המאף של זגי מסכן אני אונס אותו מלא כבר אמרתי שיש לי חולה לאפיף הקטן והמתעטש שלהם) הוא קסי ממש כמוךך!\ גם אני פה לא לשכוח! אני נכנס הרבה
N N a d a v 1 6 New member 25/5/06 #40 גאדד אני שונא את המקלדת הזוו היא בלי חוט משמע אלחוטית אבל לפעמים זה נתקע ולא מראה את האתיות |כועס|