HELLO

DoubleTrouble

New member
HELLO ../images/Emo140.gif

שלום שמי אורי ולרגל יציאת הספר השישי החלטתי להצטרף לפורום אני גר ביהוד, בן 16, קראתי את כל החמישה הספרים בעברית ולא היה לי כוח לקרוא באנגלית את הספר השישי למרות שאבי הביא לי אותו במחשב
האאא ודרך אגב אני הילד המטורף שקנה ששני עותקים מהספר השישי ואתם בטח יודעים את המשך הסיפור... האאא ודרך אגב שתדעו שבזכות אבי אני באתי לפורום (כחולות, לצ'פר) ו.... אני ישמח להיות פה ולהעביר את זמני היקר בפורום זה וגם לראותכם במפגש

גליושע

New member
הוממ

היי אני אף פעם לא אומרת פה כלום, אבל אני תמיד קוראת:p מה הסיפור בקשר לשני העותקים של הספר השישי?

DoubleTrouble

New member
../images/Emo6.gif

חחחחחחחחח, פשוט אני קניתי עותק אחד ואז אמא שלי באה הביתה ומסתבר שגם היא קנתה לי עוד עותק של הספר השישי.... אז באיזשהו אופן לא יכלתי להגיד לאמא שלי שקניתי ספר בלי רשותה, אז פשוט נשארתי עם שני ספרים ביד כשאת אחד מהם אני מביא לאבי... זה הכל

איזה מסר בדיוק../images/Emo35.gif

האחרון שבהם היה: "ביקשתילא להגיב :OOOOO" לפחות, ליאת, תלמדי לעשות רווח בין המילים שלך..
סתם, סתם, בצחוק..

אוריייייייייי../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif ../images/Emo140.gif

חחחח, קרוע
ברוך הבא לפורום
עכשיו תראה לעמית על מה הפורום מדבר..
תהנה, תזהר מהודעות
למיניהם למרות שלא אכפת לך [ואני יודע.
], אתה בטח עכשיו בשיעור לשון, אה
חחח, אל תדאג, יש עוד דרכים לפתות את המורה חוץ מלהגיד לה: "המורה, סדרי ת'שיער" באמצע השיעור..
יומנעים.

black robe

New member
וולקאם../images/Emo70.gif../images/Emo13.gif../images/Emo140.gif../images/Emo24.gif../images/Emo63.gif

אני נטלי
שהות נעימה

your avi

New member
היי... |4u|

ברוך הבא! אני אביטל בת 15 מקליפורניה. כל חבר של אבי הוא חבר שלנו!

../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח, שכחתי
את גרה בקליפורניה..
אוי, כואבת לי כבר הבטן מרוב צחוק..
זה היה גדול

black robe

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo63.gif

היא תטוס לישראל במיוחד בשביל לבוא למפגש

Gil Galad

New member
יש לי רעיון יותר טוב:

אולי נטוס לקליפורניה למפגש פורום...

../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

אוך, כואבת לי הבטן..

your avi

New member
כן, כן!

תבואו לקליפורניה למפגש!!! בבקשה?... (אני דורשת שבקיץ יהיה מפגש, כשאני אטוס לישראל!)

ToryMaster

New member
באמצע הדרך

ככה ניו ג'רזי, סבבה? [לחברתי, אלא אם אנחנו כבר שם ולא שמתי לב]

YaEloNeT

New member
הצד האמריקקי שבי משם../images/Emo12.gif../images/Emo184.gif../images/Emo23.gif

|מעיפהאתהתחתהשמנמןשלילחברתי|

למעלה