HELLO..
..חדש!!

Missing

New member
HELLO..../images/Emo13.gif ..חדש!!

אפשר להצטרף?..
קוראים לי גיא בן 19 וחצי .. במקור מהצפון .. דייר חדש בת"א מהחודש האחרון.. ואני קורא כבר הרבה זמן ככה בין כול הפורמים ("גאווה צעירה".."בנים בלבד".. וגם "הומואים דתיים"..
)..וכמובן אתם.. והחלטתי להצטרף..ל"סצינת ".. הפורמים..חח.. והחלטתי להצטרף אליכם כי אתם נראים הפורום הכי נחמד וחמים. (יש פורומים די לא נחמדים
)..אפילו שאני די לא ממש "בי".. עדיין תקבלו אותי? אז אני גיא כמו שאמרתי כבר בן 19 וחצי .. משחורר טרי מהצבא .רווק..כבר לא בארון (אמא ואבא יודעים מהסוף שבוע האחרון
..בגלל זה גם החלטתי להצטרף רשמית כי כבר לא מתחבא מאף אחד (תמונה בדף שלי למי שמעניין אותו).וכול החברים והמשפחה יודעים..וזהו.!!

soul on fire

New member
ברוך הבא ../images/Emo140.gif

כמובן שנקל אותך לפורומנו הקט, קבל
שב בנחת ותתרווח, תרגיש בנוח =] אני מיכל בת 17 וקצת במקור מאריאל באופן מעשי יותר בת"א / ירושלים.. איך עברה היציאה? הכל בסדר עם ההורים עכשיו?
{שואלת מתוך סקרנות אני עדין בארון בפני ההורים =] } כמובן שגם אתה מוזמן לשאול ולהגיד כל שעולה על ליבך!!

Missing

New member
../images/Emo13.gif

תודה.. אממ.. זה היה מאוד קשה!!..אבל ברגע שהחלטתי לעשות את זה והייתי שלם עם ההחלטת שמה שיקרה יקרה ואני חייב לספר.. אז הרגשתי יותר טוב וסיפרתי להם ביחד בסלון.. כזה "יש לי משהו לספר לכם.."..חח ברצינות כזאת.. והם קיבלו את זה די "בסדר"..יחסית הם לא קפצו בריקודים...אבל הם די בסדר אימא שלי קצת יותר קשה לה עם זה..למרבה הפלא לאבא שלי היה קל יותר עם זה ..אבל שניהם אמרו לי "אתה הבן שלנו ולא משנה מה אנחנו אוהבים אותך וכו..".. ואני יודע שבסוף הכול יהיה טוב.. בעזרת השם.. וגם זה די טרי רק בשישי בערב סיפרתי להם.. נראה שהם יעכלו ממש את זה.. אבל בגדול זה הדבר הכי טוב שעשיתי אני מרגיש כאילו הורדתי מעצמי .. אבן ענקית מהלב ומרגיש חופשי.. ושקט בראש סוף סוף..חח בקיצור ממולץ מאוד .. ברגע שתרגישי מוכנה ..

soul on fire

New member
שמחה שעבר בכייף ../images/Emo24.gif

אני אעסה את זה ברגע שאני ארגיש מוכנה ויהיה לי את האומץ המתאים, זה ממש לא קל לי לדבר באופן כללי עם ההורים אז כזה דבר זה ממש בומבה... תודה על השיתוף ממש נחמד לי לשמוע שעוד מישהו עבר את זה "בשלום" גורם לי לשאול את עצמי שוב מתי אני אעסה את זה בתקווה.. {וואי כתבתי כאילו יש לי פיצול או משהו.. אז סליהח על החפירה} ואתה מוזמן להצטרף אלינו לצ'אט תרגיש בנוח =]

shirco90

New member
ברוך הבא!!../images/Emo24.gif../images/Emo140.gif

לבית החם והאוהב שלנו!!!

uvita

New member
ממש לא

הרב כן ביסקסואלים, אבל יש פה לפחות שני בחורים סטרייטים, יש לפחות לסבית אחת, מתלבטים ועכשיו גם הומו
בקיצור יש פה מכל הספקטרום
. אגב, ברוך הבא! ~סיגל (ביסקסואלית, אם שאלת)

Blackice

New member
ברוך הבא ../images/Emo13.gif ../images/Emo24.gif

אמנם באיחור קל אבל אמרתי שלום אתמול בצ'אט אז..
מקווה שלא נבהלת יותר מדי מהצ'אט..
ושתשאר להעביר איתנו את הזמן
. בינתיים אתה מוזמן להתרווח עם כוס
נוספת, אחת רשמית כזו מההנהלה (נראה לי שבסוף כל המצטרפים החדשים יקבלו סכרת..
) וכמובן שנקבל אותך, לא בי ככל שאתה, מה לעשות לא כולם מושלמים
ארז

ברוכים הבאים:)

קודם כל, אני גאה בך:) מעריץ אותך על האומץ והיכולת הזו שלך להגיע להחלטה לא להתחבא מאף אחד. כמובן, ברוכים הבאים:) תהנה לך ^_^

למעלה