Hello... i Need polish assitance!

ניובי

New member
Hello... i Need polish assitance!

Shalom kulam... I need the help of those of you who speak polish... i was sent this massege: bardzo za toba tesknie i nie moge sie doczekac az sie spotkamy. nosze ze soba twoje zdjecie i przygladam mu sie czesto! Does anyone know what does it mean? Thanx!

הלינקה

New member
O yes, please...

I long to you very much, and cannot wayt to meet us each other, i am holding your picture, waching it often you welcome

meza

New member
תרגום לעברית

בתקווה שאתה יכול לקרוא עברית: אני מאוד מתגעגעת אליך ואינני יכולה להמתין לפגישתנו (במובן של - ממתינה בכליון עינים לפגישתנו) אני נושאת עימי את תמונתך ומביטה בו לעיתים קרובות. עד כאן שחק אותה קשה להשגה. הבחורה דלוקה עליך

ניובי

New member
המון המון תודה...

על העזרה והתרגום... וגם על העצה
אם רק הייתם יודעים מי המלאך שכתב לי את המילים שביקשתי ממכם לתרגם. תגידו, כמה יכולה לעלות טיסה לפולין? יש לשם צ'רטרים? ואיך כדאי ללמוד פולנית? אני אוטודידקט טוב מאוד... אבל לפעמים צריך קצת הכוונה.

כבר לטוס, תן לה להמתין קצת ../images/Emo8.gif

עלות הטיסה כ 400$. אין צ'רטרים. המחירים זהים כמעט כל השנה ללמוד פולנית אפשר במספר דרכים: אינטרנט - יש מגוון השתלמויות בחינם ובתשלום. המכון הפולני השייך לשגרירות הפולנית נותן שיעורי פולנית. לימוד עצמי על ידי ערכות - ניתן להשיג אותן בחנות הפולנית בתל אביב. מורה פרטית. בהצלחה.

kfirkl

New member
מהיום עלות טיסה מינימום 480$

אין פלחות וכמו שפולני גאה אמר אין צרטרים

ניובי

New member
damm... יקר קצת לא?

כמה חבל שאי אפשר לנסוע לשם בטרמפים... כבר הייתי יוצא. נו טוב, נחכה לקיץ (היא באה...) תודה רבה על העצות...

מי צי

New member
ואתה גם מתכוון לטוס?

אפשר לקבל את הכתובת שלה? למה רק לי לא שולחים מכתבים?

למעלה