HELLO.......here i am

HELLO.......here i am

שלום לכל החברים והחברות סליחה שפתחתי שרשורון חדש אבל לא היה לי כוחות להגיב אחד אחד אז ככה היום לא הייתי בעבודה הייתי צריכה ללכת לבדיקות תקופתיות, ואל תשאלו מה נחת עליי, לא מספיק שאסרו עליי לקחת גלולות (ואנחנו צריכים להיזהר כמו בגיל 16) עכשיו גם הודיעו לי חד משמעית שאני חייבת להפסיק לעשן ומיד. ישבתי עם אמא שלי במסעדה והחלטנו שאם אני מפסיקה לעשן היא מממנת לי שאיבת שומן מהשוקיים שמביאים לי ת'סעיף. אז מה הייתן עושות במקומי? בקיצורף קרענו ת'ויזה קנינו בגדים ונעליים ושטויות לילדים היה אחלה שופינד דיי ועכשיו אליכן קאסי - תודה ששמת לב שלא פתחתי שרשור בוקר לכל הבנות (סליחה והבנים) - אני פה לשירותכם ענתי - מחזיקה אצבעות לחמך ועכשיו אני הולכת למדוד שוב את כל מה שקניתי לראות אם זה יפה גם במראה של הבית ולא רק בחנות באדי

זהבית 77

New member
כולנו חייבות להפסיק לעשן ../images/Emo68.gif

בשביל הבריאות ובשביל המזומנים ..... הייתי אצל הנוירולוג שבוע שעבר הפחיד אותי למוות ... אמר לי גם גלולות גם מעשנת סיכוי רב לשבץ מוחי במיוחד לאישה בגילי... אני גם בלי גלולות הולכת לעשות התקן מחר אצל הרופא ...... אמאאאאאאא (רגע זו אני )... בכל מקרה המון בריאות והלוואי עלי שאמא שלי תממן לי שאיבת שומן (האמת אני הייתי מעדיפה ציצי ) המון בריאות

ענתי 10

New member
אויש, כתבתי לך הודעה די ארוכה

ותפוז מחק לי אותה
(פויה תפוז!
) נו אז אין לי כוח לכתוב את הכל מחדש, רק אגיד שאני שמחה שבילית טוב
ותודה על הדאגה לחמי

מה כבר אי אפשר להשתמש ../images/Emo36.gif../images/Emo26.gif

בהתקןבאמת באדי למה להזהר...תשתוללי..תתפרעי עם אישך... תהני מהחופש הזה...מגיע לך... ולגבי השוקיים...סתם עלה לי בראש מגש של שוקי עוף בגריל... העיקר שנהנית...ומקווה שתתמידי בלהפסיק לעשן ...

רגע, עוד לא התחלתי

אני עדיין מעשנת עוד לא הפסקתי לעשן רגע תן לי להתכונן נפשית לגבי ההתקן - (אתה מבין בכל דבר אההה?) אני צריכה פל בנושא ולגבי השוקיים - וואי מה זה בא לי לרדת על עוף שלם הרגת אותי עכשיו עם ההודעה הזאת

s h i r k u s h

New member
באדי ../images/Emo24.gif

רק בריאות לכולם, זה מה שיש לי לומר. הפסקת העישון היא לטובתך בלבד, תהרגו אותי אבל לא מבינה מה מושך בעישון. ניסיתי פעם אחת וזה... איכס

צודקת

אבל מי שנכנס לזה לא מצליח לצאת כמו סמים - לצערי פעם הפסקתי לשלוש שנים וכשאבא שלי נפטר חזרתי אני עובדת על עצמי ותוך כמה ימים אני מתחילה אחרת...... לא יעזור שתגידו לי "העיקר הבריאות" באדי

למה אני לא מקבלת כלום על זה שאני

לא מעשנת? אז אין לי ברירה. אף אחד לא יממן לי שאיבה אז נשאר רק הספינינג...

איזה רעה

עד שיש משהו שיכול לדרבן אותי? דרך אגב אמרתי לאמא שלי שזה עולה משהו כמו 4000 ש"ח עכשיו בדקתי ומסתבר שזה הרבה יותר יקר זה מתקרב ל-10.000 נראה אם היא תוכל לעמוד בזה או שנתחלק חצי חצי אני מתה לעשות את זה קצת להקטין את העיגולים הקטנים בצדדים ומתחת לישבנון באדי

גם אני חלמתי להוריד היקפים

במטה קסם. אצלי זו הבטן. אבל מכיון שלא נראה לי שאי פעם זה יהיה בראש סולם העדיפויות אני מנסה דרכים אלטרנטיביות. בהצלחה בגמילה ובהצרה

ענתי 10

New member
גם אני לא קיבלתי כלום על זה

שהפסקתי לעשן
אבל את יודעת מה, לדעתי המתנה הכי טובה היא בהפסקה עצמה = בריאות ושיפור איכות החיים.

ואת יודעת מה אמא שלי היתה עונה כל

פעם שביקשתי ממנה להפסיק? "כמה תענוגות כבר יש לי בחיים?"

האמת שאפשר למצוא

תמיד אפשר למצוא תחליף לחרא הזה (הכוונה הסיגריות) אפשר לעשות ספורט, לשחק ברידג', לשחות, מחשב כמובן. זה באמתמאוד קשה לעשות את זה, ועשיתי את זה כבר פעם אחת, אבל אפשר למצוא תחליפים ותענוגות לחיים

ללא ספק !!!!!!!!!

אין כמו הבריאות שלנו וברור שהרווח הוא בריאות זה מזיק גם לעור, לשיניים, ולכל דבר אפשרי וקיים אבל משהו בהתלהבות שאמא שלי הציעה לי זה נתן לי איזה כוח ואולי עוד סיבה לחשוב ולעשות את זה מקווה שזה יעבור בקלות יחסית דרך אגב, מה שלום חמך? ואיך הולך בקומונה? באדי

למעלה