Hello from Melbourne

ר ו

New member
אינטרנט חינם

יש בספריה באונברסיטה כל הישראלים הולכים לשם זה נמצא באחד הרחובות הראשיים נדמה לי שזה ברחוב בלקלבה הטראפ מוריד אותך בדיוק ממול אני חושב שזה ליד העריה

iditusa

New member
ועוד דרישת שלום שלוחה לכם מקנזס

שמחה לשמוע שהגעתם ואתם מתחילים להתאקלם. התקשרת, אבל לא השארת טלפון שלך. ד"ש לרוני ולילדים.

Gefen

New member
And here are the latest news from..

Gefen in Melbourne
I bought a car... ye ye yeeeeee you can all say Mazal Tov now bemakhela bevakasha
.... It´s a toyota 1998 -small green and nice, (cant remember the model)
Now i "only" have to find a house which is why i am here right now- and i find it very difficult to find a 4 bedrooms good house (one (room for Judy and Maximush I wanna thank to the one who told me about the free internet- u r gonna save me a lot.. so thank Idit- how r u Dear? I cant call u sorry- check your mesarim. Doda Metuka- did u get my number? Azzz Shabat Shalom Me Australia Until the next time i send u my love
Gefen

judyr

New member
כרמלה במיוחד בשבילך....../images/Emo8.gif

והרי תקציר החדשות... גפן רכשה במיטב כספה האוסטרלי רכב חדש. ומתנצלת בפני כולם על זה שהיא יכולה ולא הרבה יכולים.... לרכוש רכב חדש.....
כל שנותר לה זה לרכוש בית.... (איזה צרות) וזאת הסיבה שהיא בעצם התיישבה לכתוב באינטרנט קפה..... מאוד קשה למצוא בית עם ארבעה חדרים (יפה
הילדה לקחה בחשבון חדר בשבילי.... ומקסימוש......) היא מודה למי שאמר לה על האינטרנט בחינם.... חסך לה המון.... מי זה ולמה הוא לא אמר גם לי
שבת שלום מאוסטרליה אהבה ונשיקות עד לפעם הבאה. גפן

גפן מזל טוב וסעי בזהירות

טיילי ברחובות מלבורן ותכירי את השטח כך שתוכלי להכיר לי אותו. מעניין גם האוטו שהזמנו דרך חברת ההשכרה יהיה טויוטה אני במקרה זוכרת את הדגם "קמרי". איך זה לנהוג הפוך? זה דבר שאמרתי לעצמי שאני חייבת לנסות.. ולא. לא קיבלתי את ההודעה שלך בהזדמנות כתבי אותה שוב בבקשה. תודה והמשיכי לצבור חוויות.

היי דודה מתוקה.......

רק רציתי להעיר לך, מנסיון אישי, בקשר לנהיגה בצד שמאל ובקשר לטיוטה "קאמרי". אני נוהג במודל הזה עשר שנים. שבע שנים במודל "LE" ושלוש שנים אחרונות ב"קאמרי סולארה". מכונית ממש מצויינת. גולשת על הכביש ללא רעש בכלל ומאוד קלה לנהיגה. בקשר לנהיגה בצד ההפוך: גרתי בלונדון הרבה שנים ושם כידוע גם נוהגים בצד ההפוך. את פשוט צריכה ל"אמן" את המוח ולהגיד לעצמך כל הזמן להסתכל לכיוון ההפוך למה שאת רגילה לו בטורונטו. בלונדון העיריה לפני הרבה שנים, כדי לעזור לתיירים מבולבלים ולמנוע תאונות דרכים, התקינה במעבריי חציה חיצים על הכביש שמזכירים לחוצים להסתכל לכיוון ממנו באה התנועה ולא לכיוון ההפוך ממנו הם רגילים. זה יקח לך כמה ימים להתרגל אבל זה לא כל כך נורא. עד כמה ששמעתי האוסטראלים הם אנשים חביבים,מנומסים ומתחשבים בזולת. לכן אם תהססי על הכביש הסיכויים הם גדולים שהנהג מאחורייך יבין שכנראה את תיירת ויחכה בסבלנות ללא ציפצוף. נסיעה טובה וטיול מהנה!

diday

Member
חבר אנגלי סיפר לי

בגלל האחוד הארופאי אנגליה כבר עברה לשיטה המטרית והעשרונית. נשאר רק הנהיגה בצד שמאל שאמור להשתנות בקרוב. מכיון שזהו שנוי מאוד גדול ומשמעותי החליטו על הכנסתו בשלבים. בשבוע הראשון יסעו רק המשאיות בצד ימין בשבוע שאחיריו יצטרפו אליהם האוטובוסים.....

תודה אהבתי

וכן אני מכירה טויוטה קאמרי.. אחלה אוטו אם אוהבים מכוניות נמוכות.. אני אוהבת גובה אבל זה בבית. בקשר לנהיגה אני מניחה שאת רובה יעשה בן זוגי שמתלווה אלי לצרכים שכאלה למשל.. זה נוח.. קודם כל הוא (ואל תהרוגנה אותי עכשיו בנות) ה"גבר " בבית.. וחוץ מזה כשהוא נוהג.. הוא לא יכול. להתעסק..(צוחקת במבוכה..), אבל גם יש לו נסיון בנהיגה בלונדון כך שניתן לו את הקרדיט. חוץ מזה אמרו לי שהדרך מסידני למלבורן אורכת -12 שעות.. אבל אם אני אנהג זה יקח חמש עשרה.. משמיצים.. כשאחזור אספר לכם איך היה. אבל תודה שחושבים עלי. כבר מרגישה נוח יותר.

גפפפפפן!

איך?! איך התפספסנו לנו?! לא הגענו אפילו לדבר! (אשמתי - בקושי הגעתי למחשב והגעתי לטלפון שלך מאוחר מדי). תעשי חיים ובהצלחה! נדבר

eli21us

New member
היי גפן

ד´´ש חם פרום יזראל בנוגע לנהיגה תמיד תזכרי לראות את הנהג ממול בצד שלך אם הוא בצד השני אז את בכיוון ההפוך בכל מקרה בהצלחה GO(O)D LUCK & GO(O)D DAY

למעלה