Hello from Melbourne

Gefen

New member
Hello from Melbourne../images/Emo65.gif../images/Emo163.gif../images/Emo127.gif

So...... did anyone here missed me??
I dont have my computer yet so i came to internet caffe at fitzroy street to say hiiii (It is so beautiful here i can barely find the words (in English but it is so hard to be a new immigrant- i know almost nothing- where to buy, how to drive, where to drive.... Driving here is a nightmare i´m still afraid to drive by myself and i pray for the day i feel confident on the roads... the traffic is very heavy and all the sighs are so very different that America ohohoh pls help me God not to have an accident here..... Nadav and Amir are going to school already for a few hours. I´m happy with Nadav´s kindercare but i´m not happy with Amir´s daycare and once again i realize that the jewish places are the best for my kids as it was in Kansas. so i have to find a better place for Amir.... We live in a beautiful area right next to chappel st- and it is so alive there u cannot imagine- so many coffe shops, restautants and clubs- just beautiful. This is only a temporary apartement and we are looking for a house to rest somewhere in the area. And in 10 days or so i am going to start workind so it is all very bussy and we have so many things to do, like buying cars.... Hakitzer ze lo kal to start all over again bur it is so nice here i dont regret it even for a second Now.... i want to say to Lila Mazal Tov and i hope now things here would get much better than they are- i have a really good feeling about you and i promise to be your loyal helper with all the stuff regarding Australia as soon as i find my hands ang legs here to the sweet Doda who is coming to Malborne- i will send u in tapuz mesarim my phone nomber so u can call when you´re here Tofess Ugav- i´m glad u r still here as a manager- or maybe i didnt understand... i tried to follow but it´s too much- anyway my advice to you is to do what is right for you and be happy- u know i liked u from the first moment you got here and it will not chance a bit when u decide not to manage anymore and as far as tapuz managaements and it´s "very smart ways of dealing with things" u already know my opinin...... so... miss u all untill the nest time i send u Dash Ham ME Melbourne Gefen

judyr

New member
איףףףףףף גפנונהההה

כאילו לא יכלת למצוא קפהאינטרנט שמקלידים בו בעיברית?????
והנה שני דברים על סמדרררררררר היא תמיד משאירה את המסנג´ר שלה פתוח אחרי ביקור בקפה אינטרנטים למינהם בעולם הרחב..... למה אני אומרת את זה? כי שעה אחרי שאני מקללת אותה במסנג´ר על זה שהיא לא עונה נזכרתי שהיא בטח כבר לא שם..... הדבר השני... היא אחלה בחורה את מאוד תאהבי אותה ליילה... יום טוב לכולם ג´ודי

ליילה

New member
נעים מאוד גפן

שמחה להכיר, ואני שמחה לשמוע שיש לנו סוכנת סמויה במלבורן
תודה על האיחולים, מקווה שימשיך להיות נחמד פה בפורום, ולך שם באוסטרליה הרחוקה, תמשיכי לעדכן אותנו בהתאקלמות, אני חושבת שכולנו מכירים את ההתחלה הקשה (שאני דרך אגב, ממש בתחילת הדרך שלה)

luckyman

New member
תמסרי ד"ש

לא בדיוק הבנתי אם גפן זה בחור או בחורה בכל מקרה.. אני ממש מתגעגע למלבורן... תצאי בשבילי לפרוסט בייטס ותמסרי לסלקטורית המכשפה שבכניסה ד"ש ממני..ואם אפשר גם איזה אגרוף. הריוולוור....מועדון פשוט ענק...אבל הכי אני מתגעגע להנגרי ג´קס.. יש עדיין את המבצע של 2 וופרים ב-$3.45 ? מה את עושה שם? ירדת מהארץ? לימודים? תעשי חיים בכל מקרה.

היא בחורה בכל רמח איבריה ../images/Emo13.gif

וירדה לשם עם בעלה וילדיה לעבודה מהארץ
בטוחני שהיא תעשה חיים ותמסור ד"ש.

Ran22

New member
גני ילדים

מה גפן, עשית את תהליך ה Skill migration או שעברת מתוך העבודה שלך בישראל ? איך גני הילדים ? האם הילדים שלך דוברי עברית,אנגלית, אך מסתדרים עם השפה בכלל, עוד מעט יורד לאוסטרליה עם המשפחה, תודה, רן

גפנונהההההההההההה

סחטיק על האינגלישית
...... יההההה כמה געגועים.......כמו שאני מכירה אותך...לאט לאט תלמדי לנהוג מה לקנות איפה לקנות....איפה לטייל...הכלללללל את לוחמת מטבעך!!!!!!1 תראי....את תמצאי גם לאמיר גן מתאים....לא רק בקנזס יש ....בשל היותך חדשה לוקח זמן למצוא לברר... הכל הסתדר על הצד הטוב ביותר..בינתיים את תכנסי כמה שיותר שמעת???? יווווו כל פעם את מרגשת אותי בהודעות שלך....כמה איכפתיות יש באדם אחד מדהימה! פשוט מדהימה! שמרי על עצמך שם אחותי.... אוהבת אותך וד"ש לרוני ולילדים.... מקסימוששששששששש

תותי-בת

New member
גפנונה טוב "לשמוע" (לראות ../images/Emo8.gif) ממך... תני לעצמך ולמשפוחס קצת זמן ותראי שהכל יסתדר על הצד הטוב ביותר ../images/Emo140.gif אוחח איך הייתי מתה לעבור באוסטרליה בעוד חודש ../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif בקשר לנהיגה - קחי ת´זמן שלך להתרגל לנהוג בצד השני, ותמיד תיזכרי באיך הסתדרת עם הנהיגה בישראל ../images/Emo8.gif שמרו על עצמכם, נשיקות וחיבוקיקים, ליאת.

Mega Babe

New member
ליילה, שאלה נחמדה

כתבת שאת באפסטייט ניו יורק... איך השלכת עכשיו? מקווה שעוד ישאר משהו עד סופ אוקטובר! מי עוד באזור?

ליילה

New member
אני כרגע עוד בארץ לשבוע שבועיים

ואז אני חוזרת לאפ סטייט, וגם אני מאוד מקווה שהסתיו עוד יחכה לי שם, וגם עדי נמצאת באזור..

judyr

New member
הלווווווווווו

כאילו מה ז´תומרת בארץ
לא שמעת על מפגשי הפורום
אז עכשיו כבר שמעת.... תיצרי קשר... הפלאפון שלי אליך במסר...

גפן מטורונטו שלוחה לך ברכת

התאקלמות קלה מהירה ונוחה. אם אקבל את מספר הטלפון אצלצל. ואם תרצי אפגיש אותך עם חברים ישראלים הנמצאים במלבורן כבר ארבע שנים עם ילדים צעירים כך שאולי תוכלי להעזר בהם ולפתח את הקשרים החברתיים . בנתיים נסי לראות את הצד המתוק של הדברים החדשים. מקווה לפגוש אותך בעוד פחות מחדש להביא לך משהו?

Ho Oh

New member
היי גפן

קראתי אודותייך המון כולל העדכונים מהארץ על החוויות והפעילות לילדים. שמחה לשמוע שהגעת ומאחלת לכם קליטה קלה והסתגלות מהירה.

yonis

New member
גפן יקרה, ממש שמחה

לשמוע ממך איך בכלל הגעת לאוסטרליה, חשבתי שחזרת לארץ בכלל,כנראה שהרבה דברים חלפו כאן בחודשים בהם נעדרתי איחולים להשתלבות וקליטה קלים לך ולמשפחתך בארץ הקנגורו ממרים וממני, נשיקות לזעטוטים,,,

judyr

New member
והרי תקציר החדשות מפי ג´ודי לוץ...

גפן מוסרת שהכל טוב היא מצאה קפהאינטרנט וישר נכנסה לעדכן הילדים בגן והיא מרוצה מהגנים והגננות מתחילה לעבוד בקרוב.... (הגיע הזמן עצלנית שכמותה
) היא מוכשרת מספיק אפילו בכדי להתמודד עם נהיגה בצד שמאל של הכביש... הם מחפשים בית ענקי בשביל שיהיה לי חדר משלי כשאני אבוא לבקר אותם. הא מוסרת ד"ש לכולם ומקווה שהכל טוב ומאחלת בהצלחה למרב המינהלת החדשה ומבטיחה לתמוך ולעזור בכל מה שאפשר. אלו היו החדשות... ועתה נעבור לתחזית יהיה חם ומגעיללללל זהו..... יום טוב ג´ודי

למעלה