רק בשנה שעברה שיחקתי את הדמות הזו ומאז לא שיחקתי ברצינות(השה"ם טס לחו"ל ולא שיחקנו מאז) הרבה מאוד דברים קטנים ומעצבנים. לקח לי בערך חודשיים אבל התחלתי בדרגה 4. לשה"ם ששיהֵם בהרפתקה קוראים ארז. שיחקנו ששה אנשים בעולם שאני לא מכיר את שמו.
בספר של פאראנויה XP יש חלוקה ל3 סיגנונות משחק: ZAP מיועד למשחקים קצרים ברמת עומק ורצינות נמוכה STRAIGHT מיועד למשחקים יותר ארוכים ורמת רצינות הכי גבוהה CLASSIC שילוב של השניים שיותר קרוב לראשון ומאכלס בתוכו את הטוב שבשניהם. אני אימצתי את החלוקה הזו באופן בסיסי כדי לתאר את סגנונות המשחק הכללים שאנשים נוקטים בהם. (לדעתי קבוצות מתחילות יהנו הרבה יותר אם הן יתאמו את הסגנון הרצוי להן לפי קטגוריות כאילה עוד בהתחלה.) להגיע מדרגה 4 לדרגה 11 תוך חודשיים זה סגנון מאוד מאוד מהיר- לפחות לדעתי, ולא נראה לי שאפשר להתקדם כל כך מהר בסגנון שמחשב נק"ן לפי הצלחת ישיבות הוועדה לעינייני מסחר ועינייני חוץ של המועצה האיזורית- יותר מהר לעלות דרגות ע"י הצלת העיר ממשהו אימתני. סתם תצפית- אם מישהו נפגע או נעלב אז סליחה- לא זו הייתה הכוונה.
לא נראה לי שההרפתקה היתה בסגנון מהיר כי עלינו המון נק"ן משימוש במיומנויות ובכלל בחלק הראשון של ההרפתקה כמעט ולא נלחמנו. ובקשר לשאלתך הראשונה הדמות שלי עיצבנה אותם והפריעה להם במהלך קרבות וברור שנתתי להם לבצע את כל העבודה דבר שניג'ס אותם בטירוף