Hello Everyone

shani in china

New member
Hello Everyone

(I´m kind of new here, (i was a backstage reader till now I arrived in Shanghai, China 3 weeks ago, and decided it was time to join this forum. I´m getting usedto the idea of liveing away from ome, but i have to say it´s kind of hard. are there any other isareli´s here in Shanghai? Well, bye for now

Gefen

New member
הלו שאני בשנחאי..../images/Emo123.gif

ברוכה הבאה (או אולי ברוך הבא?) ולא, אני לא משנחאי אלא ממלבורן, אבל שמחה לראות חברים חדשים שמצטרפים לפורום מהצד המזרחי של הכדור, כולי תקווה שזה יביא מתישהוא לפעילות ענפה יותר בפורום בשעות הערב-לילה שלי, כשכל חברינו מאמריקה ישנים.. אני מתארת לעצמי שקשה מאוד להסתגל פתאום לחיים בסין.. ומאחלת לך הצלחה שם ושיהיה קל ככל האפשר. אגב, אין לך מושג כמה סינים יש פה במלבורן זה לא יאומן..אצלינו בעבודה חצי מהעובדים הם סינים ואני כל כך מתאמצת לזכור את השמות שלהם ולא מצליחה.. אגב, לא ספרת מה מעשיך שם בסין? איך הגעת לשם? ולכמה זמן? ושוב שיהיה לך הרבה
גפן

shani in china

New member
Hey Gefen

Well,first of all i´m a she How i got here, that was actually the most unplanned thing in my life One day i opened the paper, swa an add about a job offering in the east, sent my resume, went toi an interview, and a month later they told me i got the job I now work in a company that manufactures clothes here in China,and sell to the states, Europe, Mexico I´m here for a year, and if everyhting goes well,i might be here for another year, or 2, or more, untill i feel like i´ve had enough Nice to meet you, bye for now

Gefen

New member
ואאאאווווו..... סיפרת את זה כל כך

פשוט, כאילו זה הדבר הכי קל בעולם לקום יום בהיר אחד וללכת לעבוד בסין..
והרי אנחנו יודעים שזה ממש ממש לא פשוט ולא משנה לאיפה בעולם מגיעים, ההסתגלות בהתחלה היא לא פשוט. על אחת כמה וכמה סין.. נשמע לי באמת כמו עולם אחר. אז כל הכבוד לך, באמת כל הכבוד. אנחנו פה בפורום שומעים כל הזמן על אנשים שרוצים לעשות את זה, זה נחמד גם לפגוש מידי פעם כאלה שכבר עשו.. ומסין יש לנו פה את OH OH , בן- חי ועובד בבנגקוק וטוקיו שנמצא ב...טוקיו, אז הגעת למקום הנכון, ידידתי, תשארי פה וספרי לנו על סין, ואם יהיו לך תמונות לשלוח אז בכלל יהיה נחמד.. גפן

shani in china

New member
it was almost as simple as i made

it look i mean the minute i learned what the job was all about, i started making plans in case this thing works out i went full speed with this thing, but i have to admitt that the day of departure was the hardest, suddenly there´s no turning back, and you´re on your way to a new country

Gefen

New member
שאני, נסעת לבד לגמרי?

או עם בן זוג? נראה לי שמהרבה בחינות לבד זה הכי קל. תארי לך מה זה לעבוד יבשות עם שני ילדים קטנים..

shani in china

New member
i went all alone

though i think if i had a partner it would have been more easy, certainly less lonely but no doubt that it´s easier to make such decision when you´re alone

judyr

New member
אולי תורידי את ה "א" מהשם שלה כאילו

שכחת איך כותבים שמות עבריים הא גפן?

Gefen

New member
זה, אגב, נעשה באמת

בתום לב. לרגע לא עלה לי בראש השם שני, אלא דווקא משהו כמו Shonny עכשו תגידי ג´ודי, מה זה אומר כפרה..? שהתחלתי להתקלקל פה?

judyr

New member
כן את כבר מקולקלת....

אבל אני תמיד אוהבת אותך אחותי

ליילה

New member
שלום שני, ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif

קודם כל, בטח שמחים לצרף אותך לשגרירנו במזרח, וכמו שגפן אמרה יש לנו גם את Ho Oh מסין, אז בכלל טוב. וקשיי ההסתגלות עברו על כולנו, זה לא קל למצוא את עצמך פתאום כל כך רחוק מכל מה שאתה מכיר, בלי חברים , בלי משפחה, במקום שונה כל כך , אבל בשביל זה אנחנו כאן, כדי לתמוך ולעזור ולייעץ. אז מזל טוב על העבודה החדשה בסין ומקווים לראות אותך פה הרבה שיהיה לך יום כתום

shani in china

New member
Thanks alot

for the warm welcome.... i hope i´l manage to arrange to write in Hebrew soon,so bare with me Thanks again, and bye for now

billy miligan

New member
שלום שני

וברוכה הבאה לאיזורינו. אני מניו זילנד וגם אני פה לבד,בעצם כבר לא,יש לי שותפה חדשה בבית, קוראים לה smoky, היא בת 9 חודשים שחורה כולה חוץ מקצה הזנב ופלומה לבנה מתחת לגרון
. אחרי טיול החלטתי להשאר לנסות לחיות פה בקצה העולם, ואני חי בנז כבר שנה וקצת עובד במלונאות. שבוע שעבר קניתי מחשב חדש ואני עדיין מנסה לסדר את כל ההגדרות ואת האנטרנט אז כנראה שאני אופיע כאן קצת יותר :)

shani in china

New member
Hey Billy Miligan

Nice meeting you i´m also still trying to get the Internet settings, so i can write in Hebrew I was thinking about getting me a "partner" also,but i stil have to get settled in my own apartment

מה זאת אומרת מלונאות?

אולי יש לי שם עתיד? עבדתי בצוות בידור 4 שנים....זה נחשב שם? אולי להביא איתי רעיונות? איך באמת שם? יש צוותי בידור במלונות?

למעלה