HELLO EVERYBODY

ליאונת

New member
HELLO EVERYBODY

היי, שאלה לי אליכם: אני חרדית ללא כל התלבטויות, אבל, נהנית מאוד מהפורום הזה. רציתי לדעת האם אכפת לכם שאשתתף כאן, אם כן- אז בכיף, אם לא אזחל לי חזרה אל המאורה שלי. מצפה לתגובותיכם.

דידית

New member
בכיף ממי,

רק תזהרי אם את נהנית פה זה מסוכן. אני מכירה אחת שנכנסה כמוך ויצאה כמונו. ברוך הבא! דידית.

ברוריה2

New member
בתנאי שתספרי לנו בסוד

כמה עוד חרדים שאת מכירה מבקרים אצלינו בארמון ולא מספרים לנו טוב?

סיטרא

New member
ומה לחרדית ללא כל התלבטויות,

צנועה וחסודה ולפורום יוצאים בשאלה ? קצת פארדוקסלי, לא ? את נהנית מההשמצות שהולכות פה ? אני לא מבין. ואת ללא כל פקפוק מאמינה בתורה ? בכל אופן, כל איש באשר הוא יכול לכתוב כאן ככל העולה על רוחו. ( אא"כ הוא מחב"ת ) טוב, ברוכה הבאה, גראסס מוצא את דרכו היישר אלייך, ע"י שליח מכונף וחילוני. שי. ( גם אני הייתי חרדי ללא כל התלבטויות ).

השכחת את מים צוננים או מים עמוקים

או השד יודע איזה כינוי זה היה של חרדית שמתלבטת שאסטרולוג החליט להשתעשע ולאמץ לעצמו למשך כמה זמן? הוא אמר בעצמו שזה היה הוא. לדעתי, גם הפעם זה הוא. והאמת, כבר נמאס מכל הניקים הכפולים ומכופלים ומשולשים שלו.

שלום גם לך!

כבר ביקרת באתר שלי? סתאם.. זה חוש הומור.
רק רציתי להרגיש פעם אחת כמו זאב שמתנפל על הטרף...

לא בדיוק...

אני כותב כל הזמן בפורומים אחרים, כמובן. אך גם בפורום יוצאים תחת ניקים אחרים.

תשתתפי בבקשה../images/Emo13.gif ברוכה הבאה!

זה יהיה רק לתועלת, לשמוע זווית קצת שונה. אבל קחי בחשבון שחלק מהאנשים כאן מאד בוטים,(בלשון המעטה) אז את צריכה לשקול אם את יכולה לעמוד בזה. יום טוב לך, ובהצלחה!

ליאונת

New member
מדבר מנסיון, הא?

אני לא מתכוננת להתווכח , רק אם ממש ממש יעצבנו אותי. בכללי אתם ממש מוצאים חן בעיני, וגם חלק מהביקורת שלכם על צורת החיים החרדית של ימינו מקובלת עלי.

הופה!

מסתבר שאת פחות חרדית ממה שחשבתי...
חרדי אמיתי! אין לו שום ביקורת על צורת החיים החרדית.

למעלה