hello Danny

אופנת סגל

מסור לו ד"ש משאקיל-אנו שוקלים ירידה במשקל לצורך עליה טובה יותר להטבעות. נא הערכות מצידכם לנוכחות האימון הסגל הבא בהרצליה-כל מועדי הסגל עד יוני נמצאים בלוח האירועים באתר. להמשך טיפולך. נסה למצוא את הבלוג של אפי הנמר ולדבר עימו.

המדור לחיפוש קרובים

עקבותיו של שירשור "הלוואי עלינו" נעלמו. כל היודע דבר על מקום הימצאם מתבקש לשצרף קישור. כמו כן, הבלוג של אפי הנמר בתקן ניפקדות. המוצא הישר מתבקש לצרף קישור (או לשלוח את שורת הכתובת במסר).

Mלך הבלוגים אפי הנמר

זו הכתובת בתפוז לא יתכן לא למצוא כעת. אישית לא יודע איך ליצור השרשור-זהו כעת תפקידך. לשיקולך ובדיקתך קודם המסרים, ומעקב אחר הבלוג-בעיני זה מאד מיוחד שיש לנו אותו וברייטינג גבוה.ומאידך כל אחד יכול ברשת לעשות ככל אשר חפצה נפשו-אבל עם רוח גבית שלנו זה יכול גם לקבל תגובות שליליות.

על חוּדה של M

אין. זה לא שם הבלוג. לאחר חיפוש בבלוגים, לא מצאתי שום זכר לאפי הנמר
העבר אליי את מס' הטלפון של הנמר על מנת שאוכל להבין ממנו מה הכתובת המדוייקת. עשה חיים בעיר השמש הדרומית....

חזרתי

טל' אפי (בפורמט הישן) 321954 - 052 יהיה מאד מוצלח שתצרי עימו קשר ישיר ,לדעתי הוא אפילו יאהב את זה.לכי על זה!!!! אני כאן-שבתי מ"הכל כלול במלון הספורט" הרבה יותר משופר מקודם בנושא הדרינקים וכמעט יודע להבדיל בין מרגריטה לסן-פרנסיסקו,ואחרי צפיה במופע ה-WOW - אני הרבה יותר מוכן לשנחאי. לחיים- נדמה לי שבשבוע הבא מתחילים שם משחקי הליגות למקומות עבודה ושבוע לאחר מכן יורדים מעל 1500 נכים בארגון המרקיד גבי ביטון לכנס אתגרי וגלגל במעגל.עפ"י מזג האוויר הנוכחי ומצב הרוח-כדאי שגם אנחנו ננסה להשתלב מחדש במקום לקראת השנה הבאה.קשרים עם מאמן הטניס במקום יש לי כבר

למעלה