Hello חדש פה אהלן. מה המצב חבר`ה.. קראתי המון פה והחלטתי להצטרף. מקווה שתקבלוני בשמחה, אדיר.
A Adir 18 New member 4/3/07 #1 Hello חדש פה/tapuzforum/images/emo8.gif אהלן. מה המצב חבר`ה.. קראתי המון פה והחלטתי להצטרף. מקווה שתקבלוני בשמחה, אדיר./tapuzforum/images/emo45.gif
Hello חדש פה/tapuzforum/images/emo8.gif אהלן. מה המצב חבר`ה.. קראתי המון פה והחלטתי להצטרף. מקווה שתקבלוני בשמחה, אדיר./tapuzforum/images/emo45.gif
י יא שניצל תירס New member 4/3/07 #3 ברוך הבא לפפווררווםם :+] אתה מוזמן לספר עוד על עצמך,יש פה אנשים מקסימים ונחמדים.ושילוב מהנה =].
O On My Own l New member 5/3/07 #12 ברוך הבא ילד! ../images/Emo13.gif מה עם קצת פרטים אודותיך? נשמח לשמוע אני לירן. השתלבות מהנה!
ל לאונרדו יודע New member 5/3/07 #13 כולם פה "מקבלים בשמחה" ../images/Emo13.gif בעצם.. לא כולם.. יש ויש.. בכל מקרה נעים מאוד אדיר אני מיכאל.. ספר קצת על עצמך, בן כמה אתה, מאיפה אתה, מה אתה עושה בחיים ועוד ועוד
כולם פה "מקבלים בשמחה" ../images/Emo13.gif בעצם.. לא כולם.. יש ויש.. בכל מקרה נעים מאוד אדיר אני מיכאל.. ספר קצת על עצמך, בן כמה אתה, מאיפה אתה, מה אתה עושה בחיים ועוד ועוד