hellllp meeeeeeeee

עדי לי

New member
hellllp meeeeeeeee ../images/Emo53.gif

היי אני עדי. יש לי בעיה וא מישהו יעזור לי זה יהיה ענק. ובכן אני דו מינית ואני מאוהבת נואשות במישהי בשם ק.
אבל יש בעיה היא סטרייטית
ונראה לי שהיא יודעת על זה שאני חולה עליה. מה עלי לעשות???

קרן^

New member
עזרה...... ../images/Emo26.gif

או קיי.... אז ככה...... קודם כל... תני עוד פרטים. היא חברה שלך? מכירות? ניסית לדבר איתה על הנושא הזה בכלל? ומה זה "מאוהבת נואשות"? בת כמה את, בת כמה היא? יש לה חבר? איך נראה לך שהיא יודעת? אולי היא לא יודעת........? לדעתינו (קרן וזמרת) את צריכה : 1. למלא את התשובות לשאלות. 2. להגיד לק.
שאת מרגישה ככה... לא משנה מה היא תענה לך... זה עדיין ישחרר אותך
טוב, בהצלחה "עדי לי" זמרת
וקרן

mhe

New member
תצטרפי למועדון...

וקרן מה זאת החקירה הצולבת? אישית אני במצב דומה וזה לא כל כך פשוט להגיד לה בפרצוף למיטב ידעתי אני עמוק בארון הערור הזה אז פתאום להגיד למישהי שחושבת שאת סטרייטית שאת מאוהבת בה זה ממש לא קייטנה

בר (בת)

New member
קרן.. ../images/Emo26.gif ../images/Emo54.gif ../images/Emo36.gif ../images/Emo42.gif

בוקר טוב.. מאמי!.. חולה עלייך... אמממ.. זמרת בארים הייתה איתך?.. תמסרי לה ד"ש ונשיקות..(מכירות שנים).. אז יאללה אחל´ה יום.. ואני חולה עלייכן.. בה ביי
.. בר!..

קרן^

New member
תודה ../images/Emo27.gif ברוש בתוש ../images/Emo37.gif

יש לך כמובן חזרה
התגעגענו אלייך, כי לא ראינו אותך שנייייייייים! קרן
וזמרת
(אני מרשה לעצמי לרשום בשמה)

לונה..

New member
יוווווווווווו מחיאות כפיים!!!!!!

איןןןןןןןןןןן איןןןןןןןןןןןן איןןןןןןןןןןןן ברגעים אלו אני נקרעת מצחוק קרן וזמרת יקירותי ופשוט הייתי חייבת לומר שהרסתם אותי ושימחתן לי את כל היום!!!!! חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח מה עם השאלות יא מוכרות ירקות שכל מה שיש חדש בשכונה הן יודעות ומציפות שאלות?!?!?!?!!?!?!?! יווווו נשמות שלי אני אוהבת אתכן עד אינסוף!!!!! המלעונה של זמרת וקרן!!!!

לונה<מלעונה שלי>

אני אסביר לך למה החקירות.... אני חוקרת מצ"ח<בגלל המצח> וקרן חוקרת שב"כ<בגלל השב"כ...שוםםםםםםםםם קשרררררר> שמחות שעשינו לך שמייח על הבוקר...עכשיו בגלל זה גם אנחנו שמחות מתההה עלייךךךך זמרת בארים<שמחה>

עדי לי

New member
תשובות לשאלון...

כן אני מכירה אותה בחיים לא יצא לי לדבר איתה על זה...(אנחנו לרוב מתכתבות) אני בת 18 היא בת 19 אין לה חבר היא יודעת כי אמרתי לה והיא פשוט אמרה יופי לך....

mhe

New member
באר שבע?!?!?!

איך אפשר לאהוד את באר שבע?? הם גם אדומים גם הפועל וגם משחקים בחור את יודעת כמה שעות לקח לי להגיע למשחק האחרון של מכבי חיפה נגד הזבלים האלה??? (יעקובו המלך)

קרן^

New member
עדי לי המתוקה

אם היא ענתה לך "יופי לך..." זה יכול להתפרש לכמה כיוונים. זה תלוי בטון שהיא אמרה לך את זה... או שהיא גם כמוך, רק לא בטוחה כמוך... ואז... לא תגידו כלום, ולא תדעו לעולם. או שהיא פשוט לא כזו, ולא שמה לב לרצינות שלך. תנסי אולי לומר לה את זה יותר לעומק..... עם המבט לעיניים וכל זה. בכל אופן.. בהצלחה... את עדיין בשלב שאת יכולה לנסות מה שבא לך. כך שאין לך מה להפסיד. ואם את באמת באמת אוהבת אותה... לכי על זה. בהצלחה חמודה
קרן

בר (בת)

New member
עדי.. אין דבר כזה סטרייטית..

היום כולן מתערבבות וזה בדוק.. מנסים מה קרה?.. מי שמתבייש מתיבש בסוף את זה את יודעת נכון?. אז עדי יום טוב ובהצלחה!.. בר!..

למעלה