HellEntryMU

• פותח הנושא o0O0o
  • פורסם בתאריך

o0O0o

New member
HellEntryMU

יש לי כמה שאלות על הגירסה החדשה והמוזרה הזאת של מו. 1. מה הדמויות שיש שם, ואם אפשר רצוי הסבר קל על הדמויות החדשות? 2. מה השיריונות החדשים שיש שם (עם דירוג מהגרוע להכי טוב)? 3. מה המפות החדשות שיש שם? 4. מה ההבדל בין הסרברים השונים? 5. באילו סרברים אתם משחקים? 6. אילו דמויות יש לכם שם (כולל ציוד וכינוי)? 7. איזה שרת פרטי הכי ממולץ בעינכם? 8. אם יש עוד דברים חדשים בגירסה שלא שאלתי עליהם, אתם מוזמנים להסביר. תודה!

o0O0o

New member
1.2F

ונראה לי כל הקטע עם הdark lord דיי חדש לי... הגרסה הכי עדכנית שעני מכיר זה 0.97 או 0.99

dan the man

New member
חחח איפה אתה חי?

אני אפעם לא שיחקתי ב0.97 או 0.99 הגרסה הראשונה ששיחקתי בה הייתה ה1.01 (?) ואז ה1.02D ומזה ה1.02F? אני יודע שבD לא חסר באגים ובעיות...וכבר F?

angle sword

New member
אני שיחקתי ב97 ו 99 ו 1.01 ו 1.02

בקיייצר, בכולם נראה לי
TRUEMU היה אחד השרתים הטובים.. חבל שהוא נסגר..

yadiday

New member
מנסה להשיב....

1. מה הדמויות שיש שם, ואם אפשר רצוי הסבר קל על הדמויות החדשות? --אלו הן אותן הדמויות מהגרסאות הקודמות - אלא ששינו להן את השם בנוסף - אם אתה לא מכיר את ה MG וה DL - אלו דמויות יחסית (שנה) חדשות 2. מה השיריונות החדשים שיש שם (עם דירוג מהגרוע להכי טוב)? --לאלפית שלי אני משתמש ב RED SPIRIT - אבל הכי גבוה זה FIRE 3. מה המפות החדשות שיש שם? --המפות החדשות מיועדות בעיקר למי שעשה כמה וכמה ריסטים --נורא קשה להילחם בהרבה מהמפות החדשות - גם אחרי 3 ריסטים 4. מה ההבדל בין הסרברים השונים? -- הראשון - NON PVP - לחדשים ולכולם -- השני - PVP - ועדיין לכולם -- השלישי - למי שעשה לפחות 60 ריסטים --הרביעי - VIP - שחקנים ששילמו (?) 5. באילו סרברים אתם משחקים? -- אני כרגע ב 1 - (המסחר נעשה רק ב 2) 6. אילו דמויות יש לכם שם (כולל ציוד וכינוי)? -- Lafi - אלפית לאחר 4 ריסטים חלק מהשריום RED SPIRIT -- וחלק GURDIAN - קשת טובה אקסלנט (216-236) 7. איזה שרת פרטי הכי ממולץ בעינכם? --הממ... היתי בכמה - ו REALMU (לא עובד כרגע) הכי טוב -- גם לי היה פעם שרת פרטי - והייתי נותן דברים טובים -- כמו ZEN ללא הגבלה - וריסט אוטומאטי ברמה 350 - וכל מיני... 8. אם יש עוד דברים חדשים בגירסה שלא שאלתי עליהם, אתם מוזמנים להסביר. -- צלמד לאט כל פעם דברים חדשים - לא הכל בבת אחת
תודה! בבקשה !

dh madness

New member
כנס

yadiday הסט הכי טוב הוא EXC HELLENTRY שאותו יכולים ה- BK, SM, elf ללבוש (כן שלושתם) לכל חלק+0 יש בערך 300 DEF קשה להילחם במפות החדשות גם אחרי 7-8 ריסטים.. בסרבר הראשון יש VAULT אבל אין אפשרות ל TRADE והפוך מזה בשני

o0O0o

New member
אבל רגע

אפשר להשתמש באותה דמות בכל הסרברים נכון?

Gen3siS

New member
../images/Emo107.gif++++

יש לי שם לוחם קוסם ואלפית כולם ברמות 200 בערך ואני נראה לי אפתח DL.. ממ GenesiS[E] GenesiS[M] GenesiS[W] אאל"ט.

למעלה