Helicopter

Srulik9

New member
Helicopter

האם מישהו יכול לעזור לי ולתת לי את המתכון למשקה ההזה אני מחפש אותו המון זמן תודה!!!!!!!!

Crazy_Bitch

New member
בכיף...

בכוס יין (לפחות לטעמי), 1. מזוג מנה אחת של שרי ברנדי ותציף מעליה (בעזרת כפית) קצת אבסינט... הצבעים מדהימים! 2. תדליק את האבסינט ותכסה את הכוס עד שנוצר וואקום. 3. מנערים טיפה את הכוס ושותים בשוט. לרוויה.

yonien

New member
מתכון יותר מקובל...

בכוס סניפטר מנה ליקר שוקולד אבסנט בהצפה להדליק-לכסות את הכוס עם היד בואקום לסובב ולשתות את הגירסה עם השרי אני לא מכיר והיא לא הסטנדרט אבל זה נשמע לא פחות טוב.

GHSI

New member
אצלנו באילת מכינים את זה עם אבסנט

ויגרמייסטר.טובלים שתי אצבעות,שואפים,וייאלה הכל לגרון...אבל נחמד לשמוע את הגרסאות מהצפונים....

yonien

New member
למי אתה קורא צפוני

א.נולדתי ביוספטל ב.בכל מקום שאני מכיר באילת מכינים את זה עם שוקולד ואבסנט...

GHSI

New member
איפה אתה עובד?

כי אצלי בברים שעבדתי באילת מכינים את זה עם אבסנט וייגר...אבל כמו שאמרתי כל אחד והגירסה שלו...בר זה דבר אקטיבי ואפשר לאלתר שם הכל....בתנאי שלא עוברים על חוקים בסיסיים

REL APP SONG

New member
כל מה שאני שמעתי על זה זה

שזה הופך את הבן אדם יש לי חבר כמעת 2 מטר שתה וזה הפך אותו

Crazy_Bitch

New member
ממרומי המטר שישים שלי...

אני לא יודעת אם אתה מדבר על הליקופטר או על אבסינט, ובכל מקרה, ממרומי המטר ששים שלי ומפסגת גילי המבוגר (בלי בדיחות בבקשה!), שתיתי את שניהם ונשארתי על הרגליים כדי לשתות שטויות אחרות... אז לא את כולם זה הופך

cha ching

New member
מסקנה-כל האילתים שיכורים!

ואני לא צוחקת עליכם חס וחלילה-כי גם אני נלדתי ביוספטל, וגם אני גרתי באילת פעם, וגם אני שיכורה

Crazy_Bitch

New member
אני מהרצליה וגאה בזה...

רק בבקשה בבקשה אל תספרו לאף אחד! יש לי מוניטין (הלוואי) לשמור עליו... אולי לא כל האילתיים שיכורים, אבל כל גולשי הרוח נראים טוב (זה נראה מתאים פתאום). מצד שני, אחרי שאני שיכורה, הרבה גברים נראים טוב! ומסקנתנו היומית היא? תשתו כל עוד הכבד שלכם מאפשר את זה...

TheDUKE

New member
לא קשור אבל בערך...

אני וחבר טוב היינו בפאב נחמד בבינימינה, הברמן (שהוא גם הבעלים) היה נחמד ונתן לחבר שלי אבסינט בכמות של 3 מנות נקי במקום מנה אחת, בתוספת קרמל על כפית רותחת, חבר שלי נשפך... זה האבסינט שעושה את ההבדל בהליקופטר בכל אחד מהמתכונים שהצגתם פה... (זאת דעתי המעשית)

למעלה