hei ani rotza et daathem

Keren love sims

New member
hei ani rotza et daathem../images/Emo103.gif

iesh l 120 shekel meros hashana iano totza liknot li od sims. az tagidu li ma keday ve lama: o sims bahufsha o sims superstar bavakasha anu li ki ani lio iodaat ma liknot...

Keren love sims

New member
tikun-hei ani rotza et daathem

iesh li 120 shekel meros hashana ve ani rotza liknot li od sims. az tagidu li ma keday ve lama: o sims bahufsha o sims superstar bavakasha anu li ki ani lo iodaat ma liknot...

p r u d e n s

New member
תרגום

יש לי 120 שקל מראש השנה ואני רוצה לקנות לי סימס תגידו לי מה כדאי ולמה או סימס בחופשה או סופרסטאר ועכשיו לתשובה: נראה לי שסופרסטאר...חופשה לא שווה כלום, זה רק איזה חמש-עשר חפצים והחופשה בכלל לא כיפית...ואין לי את הסופרסטאר אבל לדעתי זה הכי טוף.

לומית

New member
אני דווקה מזה אוהבת את חופשה!

אבל קשה לי לענות כי שנייהם יפים..

AngeL WomaN

New member
סופרסטאר או חופשה?../images/Emo15.gif

באופן כללי, אני שונאת לצאת לחופשה, הם חוזרים רעבים, צריכים לשירותים, צריכים מקלחת, זה מעייף ומטריד, זה לא נוח, ואני יצאתי כמה פעמים לחופשות, אבל זה סתם משעמם אותי.. לעומת זאת, בסופרסטאר אני מרבה לשחק, החפצים פחות שווים, הדגש הוא על הסופר-סטארס והאזור החדש.. אני אישית, מכל חבילות ההרחבה, הכי פחות מעדיפה את יוצאים לחופשה, ואת חבילת הדייטים..

לומית

New member
תראו..

כל אחד והדעה שלו אבל.. אף אחד לא יתפל באנשים שלכם חוץ מכם כמובן! אז אם אתם הולכים לחופשה והאנשים שלכם במצב גרוע פשוט תטפלו בהם! כמובן שאני לא אומרת את זה כדי שתשנו את דעתכם בקשר לחופשה! זה סתם טיפ קטן..

black kitten14

New member
האמת? למרות שכבר עניתי לך למעלה

אני אענה שוב.... אם כבר יש לך כסף אז אני מציעה לך לחכות לסימס2 כי כשהוא ייצא את תרצי לשחק בו וכמעט ולא תגעי בישנים, אז חבל לבזבז עליהם כסף עכשיו...

למעלה