heeelp....

JuStSoMeOnE

New member
heeelp....

אממממ בעע לא משנה מה אני עושה עם הליינים הם לא פועלים למה ?! לא משנה מה עשיתי פתחתי עזרה וכולם לא פועל וזה מטריף אותי !!!! מישהו יהיה אדם טוב נחמד ויעזור לי עם הליינים האלה תודה חברה... ויש לי עוד כמה שאלות מישהו מכיר אתר ישראלי בלבד שממנו אפשר לקבל שאל (עם יש חינם) אז שיתן לי את הכתובת, ועם יש אתר שאפשר להוריד ממנה תוכנות הגנה לסרברים (או עם מישהו יכול להשיג לי) וואלה חברה עם תצליחו אתם אחלה סבבה !!! עיזררווו לי בבקשה !...!

havlaz

New member
בקשר לקטע של שאלל

חינם בישראל ממש לא, תוכנת הגנה גם לא.. לינק, לא אמרת מה הבעיה לא הראת הודעת שגיאה, לא הראת את הליינים איך אתה רוצה שנעזור, ננחש?

JuStSoMeOnE

New member
....

שאלל בכלל, לא חייב חינם .... (עם מישהו מכיר אנגלי או משהו חינם אז סבבה גם תנו לינק) בקשר ללינים, הצלחתי להפעיל את האסופיס... עכשיו הכנסתי את הלייני האלה : C:127.0.0.1:liorv:services.ScerY:6667:30 N:127.0.0.1:liorv:services.ScerY:*:30 U:services.ScerY.:*:* H:*::services.ScerY

h0e

New member
שאלל על ספק ישראלי

תבדוק את www.spd.co.il שתדע כבר מעכשיו, זה לא על שום ספק אינטרנט או משהו, זה על ADSL של bezeqint. אבל זה איי די אס אל טוב, יותר מהיר מ ה ´wow extreme´ או איך שלא קוראים לזה מה שיפה זה שאתה מקבל איי פי בכל חבילה שם, ו-וי הוסט איזה שאתה רוצה.. אז זה מגניב להתחבר לדלנט או משהו מ i.am.so.l33t.co.il :p ועוד מה שטוב שם, הכל בשקלים.. אפילו שהדולר עולה המחיר לא ישתנה.. אני מקווה שזה לא נשמע כמו איזה פרסומת .. אני מכיר את הבעלים אז יש לי קצת מידע :)

havlaz

New member
איך יכול להיות ADSL

יותר מהיר מwow extreme? יש רק ספק ADSL אחד במדינה..

JuStSoMeOnE

New member
...בעע...

בכלל לא מצאתי את הקטע של השאללים אז...בעע ?! עם באמת יש שם, תן לינק

h0e

New member
כי זה חבילת עסקים או משהו כזה

+ טובות אישיות כנראה, לא יודע, תשאל תאדמין :)

למעלה