HEEEEEEEELP

revitalk

New member
HEEEEEEEELP

היי, עשיתי מיונים לקורס חובשות והתקבלתי אבל משום מה קיבלתי תאריך שאף אחת מהבנות לא קיבלה (6 במרץ) בינתיים שמעתי על בנות שמתגייסות לאותו הקורס בתחילת אוגוסט בתחילת נובמבר ובמאי יכול להיות שלא קיים קורס במרץ? אצל מי אני מבררת את זה? לאן הצבא יכול לשלוח אותי אחרי שהוא הביא לי את המכתב שהתקבלתי לקורס? בבקשה מי שיודע שיענה לי...

revitalk

New member
לאן הם ישלחו אותי במקרה...

אוקיי עברתי את המיונים אבל מאז אמרו לי שהקורס לא ייפתח... הם ישלחו אותי לקורס הזה פשוט בתאריך אחר? ישלחו אותי לקורס אחר? יש אופציה שהם ישחררו אותי בכלל משירות צבאי (מה שאני ממש לא מעוניינת כרגע...)? הם יכולים לשלוח אותי לכלל צהלי במקום?

יניב100

New member
אופציות

הכל תלוי בצורכי הצבא:אם לא צריכים חובשות אז לא תשלחי לקורס.ותקבלי קורס חלופי. במידה וצריכים תישלחי לקורס הבא. לגבי שיחרור לא נראה לי.

ori_t

New member
אל דאגה!! ../images/Emo50.gif

דבר רשאון אין מצב שהצבא ישלח אותך לקורס שלא קיים, דבר שני , יש קרוב ל-5 מחזורים של קורס חושבים בשנה אז אני בטוח שתסתדרי! בכ"א אם את רוצה לברר תתקשר ל 03 5306000 ותשאלי שם!

dreams

New member
אותו תאריך

הי,גם אני התקבלתי לחובשות וגם אני קיבלתי את התאריך (6 במרץ). אל תדאגי את לא תהיי לבד.

revitalk

New member
הקדימו לי את הגיוס...

תודה לכם בכל מקרה אבל הודיעו לי לפני כמה שעות שמקדימים לי את הקורס ל 4 בנובמבר לקד"צ (מחא אני בלשכ"ג לחתום על טפסים...) כך שעכשיו יש לי הרבה פחות לדאוג (או שבעצם עדיין יש.. עוד שבועיים...) מישהו יודע אם התנאים בקד"צ טובים יותר מבקורס במסגרת צבאית? ואם האפשרות היחידה להיות חובשת קרבית זה רק דרך ההשלמות אח"כ (אם בכלל יש אפשרות להיות חובשת קרבית...?) ? תודה

למעלה