Hear ye hear ye....

RainBird

New member
Hear ye hear ye.... ביום ראשון, ב26 בנובמבר יש מפגש חברתי בתל אביב- מפגש משותף ולא מחייב של פורום מאגיה + פורום פאגניזם (337) אנו מצפים לראותכם. המיקום עדיין לא נקבע סופית, אך מחר (ה21) תהיה תשובה ברורה. מי בא? כן ../images/Emo45.gif לא ../images/Emo31.gif ארדן וכוכב השחר- מנהלי פורום 122- מאגיה ו377-פאגניזם.

mbinh

New member
תשובה+שאלה אני בטוח הגיע למפגש. ומה איתך ארדן אתה בא?

Raidho

New member
../images/Emo45.gifנראה לי אם אני עדיין אהיה חי אז. אני עלול לא לשרוד את הסוףשבוע...

RainBird

New member
../images/Emo32.gif בהמשך לדיון על לימוד הרונות שלך- קראת את דיאנה פאקסון?

Raidho

New member
יש מעט מאד דברים שקראתי. רוב הדברים שקראתי פשוט נתנו לי מושג מה אני מחפש בתוך הראש (הנפש?) שלי. חוץ מספר אחד שיש לי, שני אתרים שמקושרים מהדף שלי וספרון שקיבלתי עם הרונות שחבר שלי הביא לי מאנגליה, כל החומר שראיתי, קראתי או שמרתי במחשב שלי הוא אנונימי עבורי. הספר היה השלב הראשון, מעבר לזה הוא לא שווה איזכור (טוב, נו, ראלף בלום...). זהו. במקרה ולא קראת, אני מציע שתקרא את "המגילה" שכתבתי, היא בסוף העמוד, אני מדבר שם גם על זה... אתה רוצה לפרט קצת על השם?

RainBird

New member
שמעתי על ראלף בלום. קצת יבש לא? דיאנה פאקסון היא אסטרואירית שכתבה ספר מדהים על הרונות עם ציטוטים מhamaval והמון התייחסות למיתולוגיה נורדית. היא בניגוד לסופרים אחרים שואבת גם ממקורות קודמים (ת'ורסון אם שמעת) הספר בנוי ככה- דבר ראשון בהקדמה היא נותנת כלים אישיים וקבוצתיים לעבוד עם הרונות. הפרק הבא הוא אינטרודקציה ארוכה על הרונות בזוגות- משמעויות דומות וקירבה ועם זה מיקום אחר בקוסמולוגיה הנורדית- כל רונה מקבלת מובאה של מיתוס, ושיר מטקסטים מסורתיים שמתייחס לכוח האישי שלה. אחרי שהיא מסבירה את הפירוש העתיק של הרונה בעולם הקדום- היא מסבירה את ההשלכות הרוחניות שלו ומשמעויות מודרנית. לאחר מכן היא מציעה טקס מאגי או אקט רוחני שכולל את הרונה- וכך היא עוברת את כל האטטות. בפרק השלישי היא מעניקה מבט נוסף ומעמיק אף יותר על הרונות, אבל עדיין לא הגעתי לזה. הספר עצמו הוא כרך די רציני, ולמרות שאין לי המון ניסיון בעבודה עם רונות, אני יודע לזהות ספר טוב. מעוניין שאביא את הספר למפגש לעיונך? Taking up the runes זהו בערך ../images/Emo13.gif ארדן

Raidho

New member
להביא, כמובן אבל אנילא אשאיל ממך גם אם תציע, אז כנראה שהוא יצטרך לחקות לתקופה כלכלית יותר פורחת...

Raidho

New member
לגבי בלום אני חושב שזה היה אלון, או ג'סטין, שניסחו את זה, זה ספר שהשימוש הכי טוב בשבילו הוא משענת לשולחן מתנדנד... באמת שזה היה השלב הראשון, כשגיליתי מה השם של הסמלים הללו.

gwizard

New member
לא אני ספרים על רונות זה לא כוס התה שלי. ../images/Emo13.gif

MetalSinagouge

New member
איך הצלחת לדעת מה אתה מחפש בתוך עצמך? בקשר לראלף בלום, עליו נופלת האשמה של המצאת הרונה החלקה (שזו פשוט אבן בלי סימן), הטיעון כנגד זה הוא שרונות הם סמלים, לא האבנים עליהן חרוטים הסמלים. לא יצא לי לקרוא ספר על הנושא, ואם יצא אז סביר שאתעניין במשהו אקדמאי ולא פראקטי, אבל ממה שאני יודע- אדרד ת'ורסון די אשף, בכלל הספרים שלו מעניינים (מאגיה נורדית בהוצאת לווליין), יש את פרייה אסווין אבל היא פונה לקהל הנשי בעיקר. בכלל רציתי לשאול, שזו שאלה עם תשובת חפירה אני מניח, אבל איך גילית את האלים הנורדים?

Raidho

New member
צר לי אני אחפור ביום בהיר יותר. כרגע אני אחרי 3 משמרות של 21 - 17 -7 שעות... ואיזה 5-6 שעות שינה סך הכל ביניהן... כל הקטע של לחפש בתוך עצמך זה שאתה יודע מה זה כשאתה מוצא א.זה,כי זה חלק ממך.פשוט צריך להבין מ.זה היגיון ומ.זה רגש... על ראלף בלום נופלת האשמה של להיות אידיוט גמור ולכתוב על זה ספר... כל השאר זה רק תופעות לוואי,למרות שרק על ניצור האסאטרו הייתי דוחף לו warhammer לתחת...

MetalSinagouge

New member
../images/Emo2.gif אם אנלא טועה, דיאנה פא(ר?)קסון שהוזכרה פה היא גם כותבת פנטזייה, אבל משום מה הספרי אסאטרו שלה לא מוזכרים ממש בביוגרפיות.

Raidho

New member
אולי תבוא פעם לאיזה מפגש סוף-סוף ואני אוכל להסביר לך את זה כמו שצריך ולתת לך את כל התשובות שאתה רוצה?

gwizard

New member
TIA תבוא אם אני אבוא ואני... אבוא/לא אבוא כאשר יפרסמו סופית את המקום ואני אדע מבחינת עבודה ושאר הירקות מה קורה איתי. עכשיו היא בטח תתעצבן שאני מחליט עבורה, אבל זה יעבור לה עד שאני אגיע הבייתה ../images/Emo13.gif

למעלה