Headbanger´s Ball

Greenies

New member
Headbanger´s Ball../images/Emo59.gif

מישהו זוכר את התוכנית הזאת? אני יודעת שלרובכם MTV זו מילה גסה, אבל בתור נערה צעירה שמחפשת גירויים ווקאליים שינעמו לאזניה התוכנית הזאת ב-MTV וחנות הדיסקים השכונתית שהתמחתה (ככה אומרים?) ברוק כבד היו שני המקורות היחידים (בעיקר MTV. בין אחת לשלוש בלילה.) - ההשפעות שלהן ניכרות בטעם שלי עד היום. ואז, כמו שכמה אנשים ישושו להגיד, המיסחור תקף. המנחה עשתה פירסינג בשפם ונעלמה, ובמקומה הביאו בלונדה כוסית ששכבה על מיטה, לחשה למצלמה והציגה שירים די מזעזעים (וגם לא היו יותר ריאיונות עם הנרי רולינס ופיטר סטיל - אומר משהו למישהו?), ואת מקומה של הגברת החביבה מ"כאוס" תפס איש שמן שקרא לחנות "אינטרמצו"... הוא עדיין החזיק מדף של מעין רוק כבד, אבל עם פוסטרים של איל גולן בחלון, זה פשוט לא היה אותו הדבר... ושאלתי: מה אתם עושים בימינו כדי להיחשף למוזיקה חדשה? או אולי יש אנשים שמעדיפים לא להיחשף, ונשענים על "כוכבי" העבר? אני זוקפת את כל ההתפלספיוית שלי לחובת השעה המוקדמת... (מאוחרת?)

yoni162

New member
כאן את פשוט חייבת לתת קרדיט...

לאינטרנט ול-MP3. כל כך הרבה להקות יצא לי לשמוע, חלקן טובות וחלקן פחות, אבל בלי האינטרנט, סביר להניח שלא הייתי שומע עליהן, ועם המיינסטרים של היום, גם אם הם היו מתפרסמים ומצליחים בגדול, היה צריך הרבה מזל כדי לתפוס איזה קליפ או שיר שלהם בטלויזיה או ברדיו.

theAMP

New member
עוד משהו שיש בנט

רדיו אינטרנט, שדרכו את יכולה להחשף למוסיקה שאת יודעת שתאהבי, מפני שאת הגדרת את הטעם שלך קודם לפי סגנונות או להקות ספציפיות. אני ממליץ על launch

Sham 69

New member
אממ ..

את הרוב אני מכיר מהאינטרנט, וסתם .. אני פשוט מגלה להקות איכשהו .. ממש אין לי מושג איך .. ולדעתי MP3 זה הדבר הכי חשוב וטוב שיש בשביל להפיץ מוזיקה .. בלי MP3 לא היינו מכירים הרבה להקות .. MP3 זה אחת ההמצאות הכי חשובות בתחומי המחשבים והמוזיקה .. לתאר את העולם בלי MP3 .. זה מסריח .. ואם אי פעם ימחק לי "אוסף" ה MP3 במחשב שלי, אני אתבאס .. מאוד.

badphish

New member
אממממ

פה טוב לא רק אלבהרבה מהאינטרנט וmp3 ועם אני רואה איפשהו המלצה על משהו בהקשר למשהו שאמור להיות דומה/באותו סיגנון למשהו שאני אוהב אז אני מוריד ומנסה

Greenies

New member
תודה...

הבעיה שלי עם MP3 זה שאני מחפשת רק דברים שכבר שמעתי עליהם, מן הסתם... הרעיון של רדיו אינטרנט לא עלה במוחי, אני מקווה שהקשר הדפוק שלי יחזיק מעמד בכזה דבר... כמה הודעות למטה כתבתי באופן כללי מה אני שומעת. אני אשמח לשמוע המלצות.

badphish

New member
בבקשה

אני פעם ניסתי את הרעיון של רדיו אינטרנט אבל יש לזה רק בעיה אחת עם אתה בוחר סטג מסויים של מוזיקה אז זה גם יתן לך דברים שרק בהגדרה הרשמית שלהם הם הסוג הזה אבל בדוגרי הם לא משהו כיאלו עם תיקח מטאל והוא יתן לך גם שירים של סליפנוט וכאלה אז זה קצת מבאס להקשיב כמו ברדיו רגיל באותו מתי שאתה יודע שאתה בבית ואתה יכול לבחור לך בדיוק מה שאתה רוצה

כן!!

ותודה לאל שסוף סוף מזכירים את התוכנית המעולה הזאת פה בפורום מצאתי מלא קלטות שאחותי הקליטה פעם של הדבנגרס בול ואני לא יכול להפסיק לצפות בהם תאמת, גם בקלטות שאין הדבנגרס בול ויש רק אמ טי וי ישן אני לא מפסיק לצפות, נוסטלגיה מתוקה מכיתה ה´ בערך.... תאמת הייתי רואה קצת את התוכנית החדשה כאוס, שחוץ מהבלונדינית ההיא שהייתה פצצה חבל על הזמן לא היה בה שום דבר טוב אם את יכולה ההצעה הכי טובה שיש לי בשבילך זה לחפש קלטות ישנות של אחים גדולים ממך (או לבוא לצפות פה...
) חוץ מזה אין הרבה מה לעשות כי הרבה מהרדיו שמצאתי באיטרנט שם הרבה חרא כמו קורן, סליפנוט וכאלה אז אם את לא אוהבת את זה אין הרבה מה לחפש...

Greenies

New member
האחות הגדולה

בבית זו אני, ואכן נחמד להתרפק על הקלטות הישנות שלי, אבל אני אוהבת לגלות גם דברים חדשים... הלוואי שאחותי הקטנה הייתה מחונכת כמוך...

תודה....אני חושב.....

לגלות דברים חדשים זה קשה בימים אלה מי יודע... אולי אמ טי וי יחזירו את הבלונדה מהקבר ויחזירו את הדבנגרס בול!!!! אבל כנראה שלא...

Greenies

New member
מישהו זוכר איך קראו לה, דרך אגב?

אני גם חושבת שהיא הייתה נשואה לאיזה רוקיסט... אבל הסניליות מכה בגילי...

בןלי

New member
פתרונים:

1. גקי שרגא - מוצ"ש ברדיו תל אביב - 102FM 2. סופרוק בימי שני ב MTV שיש כאן הרבה שלא מעריכים אותה והאמת באמת הם יותר מדיי ממחזרים את החומר שלהם אבל עדיין יש להם יציאות לא רעות לפעמים. 3. מופע הרוק של יום שישי ב - VH1 4.חברים

למעלה